Ayakkabı Vurmalarını Geçiren Pratik Öneriler!

Kadınların özellikle görünüş için çektikleri büyük sıkıntılar arasında yer alan ayakkabı vurması o günün çekilemez halde geçmesi anlamına gelir. Bu önerilerle bu sıkıntının önüne geçebilirsiniz.

09.01.2018-17:38 - (Son Güncelleme: 09.01.2018-17:33) Ayakkabı Vurmalarını Geçiren Pratik Öneriler!

Kadınların özellikle görünüş için çektikleri büyük sıkıntılar arasında yer alan ayakkabı vurması o günün çekilemez halde geçmesi anlamına gelir. Genellikle pahalı olmasına veya ucuz olmasına bakmaksızın ince, uzun topuklu ayakkabılar ayakkabı vurmalarına sebep olmaktadır. Ayaklarınızdaki yaralara ve gününüzün berbat geçmesine engel olmak için bir kaç önerimiz var!

Sizin için derlediğimiz önerilerle gününüzün rezil olmasına izin veremeyerek gününüzü rahatlıkla geçirebilirsiniz.

PİŞİK KREMİ

Ayakkabı ayağınızı vurduysa yara olan yere pişik kremi uygulayabilirsiniz. Pişik kreminin hücre yenileyici özelliği bulunmaktadır. Böylelikle yaralarınız çok çabuk iyileşebilir.

YUMURTA

İşte size hayret edeceğiniz bir yöntem daha! Yumurtanın ayakkabı vurmalarına karşı iyi geldiğini biliyor muydunuz. Ayağınızı vuran yere ince bir şekilde yumurta sürün.

DİŞ MACUNU

Gün içerisinde ayakkabı ayağınızı vurduysa ayağınızı iyileştirmenin bir yöntemi de içerisinde nane aroması olmayan diş macunudur. Yara olan yere ince bir tabaka diş macunu sürerek yaranızı daha çabuk iyileştirebilirsiniz.

ALOE VERA

Birçok cilt problemine iyi gelen aloe verayı ayakkabınız ayağınızı vurduğu yere sürebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal