Zonguldak'ta Ağabeyini Öldüren Şüpheliden Kan Donduran İfadeler

Zonguldak'ta meydana gelen olayda, Volkan Yamak av tüfeği ile ağabeyi Gökhan Yamak'ı öldürdü. Volkan Yamak ifadesinde, "Kurtulursa beni yaşatmaz diye bir daha ateş ettim." dedi

17.06.2020-10:50 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-10:39) Zonguldak'ta Ağabeyini Öldüren Şüpheliden Kan Donduran İfadeler

Olay, Zonguldak'ın Alaplı'ya bağlı Dağ köyünde meydana geldi. 13 Ağustos 2019'da yaşanan olayda,  İstanbul'da yaşayan Gökhan Yamak, bayram tatili için geldiği köyünde, aralarında husumet bulunan ağabeyi Volkan Yamak ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte kardeşler birbirlerine av tüfeği ile ateş etti. Volkan Yamak, tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olayın ardından gözaltına alınan Gökhan Yamak, çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, hakkında 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezası talebiyle dava açıldı. 

"BENİ YAŞATMAZ DÜŞÜNCESİYLE BİR DAHA ATEŞ ETTİM"

Ağabeyi ile define işi yaptıklarını aktaran Gökhan Yamak, anlaşamayınca aralarında husumet çıktığını aktardı ve ağabeyini şikayet ettiğini söyledi. Gökhan Yamak ifadesinde, "Tartışmada av tüfeği ile birbirimize ateş ettik. Ağabeyim Volkan Yamak yaralandı. Sağ kurtulursa beni yaşatmaz düşüncesiyle bir daha ateş ettim" dedi.

Gökhan Yamak 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal