Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri nasıl? Türkiye Kupası yarı final maçı ne zaman, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler

Ziraat Türkiye Kupası, çeyrek final turu Gaziantep-Alanyaspor karşılaşmasının ardından sona erdi. Bunun üzerine gözler yarı final eşleşmelerine kaydı. Peki, Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri nasıl olacak? Ziraat Türkiye Kupası yarı final tarihleri ve eşleşmeleri...

04.03.2022-21:43 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-21:44) Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri nasıl? Türkiye Kupası yarı final maçı ne zaman, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları tam gaz devam ediyor. Dün gerçekleşen Gaziantep-Alanyaspor karşılaşmasından sonra Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları son bulmasıyla birlikte gözler yarı final eşleşmelerine kaydı. Yarı final eşleşmelerinin ilk karşılaşmasının belli olmasının ardından maçların ne zaman yapılacağı sorgulanmaya başladı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarının ilki Trabzonspor ve Kayserispor arasında gerçekleşecekken Sivasspor'un rakibi de Alanyaspor oldu.

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kadar oynanan her oyun tek maç eleme usulüyle oynanırken yarı finalde çift maç yapılacak. Rövanşlı oynanacak yarı final turunun ardından finale kalan iki takım kupa mücadelesi verecek.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final turu ilk maçları 19 Nisan tarihinde gerçekleşecek. Rövanş maçları ise 10 Mayıs'ta oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final turunda Trabzonspor-Kayserispor ve Sivasspor-Alanyaspor karşılaşmaları A Spor kanalında yayınlanacaktır.

Ziraat Türkiye Kupası 3

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkanlar kimleri eledi?

Turnuvaya 3. turdan başlayan Kayserispor ilk maçta 3. Lig ekibi Artvin Hopaspor'u 3-0, 4. turda yine bir 3. Lig ekibi olan Iğdır FK'yı 4-0, daha sonra yine 3. Lig takımlarından olan 68 Aksaray Belediyespor'u 4-0 yenerek son 16 turuna çıkmayı başardı. Son 16 turunda da Fenerbahçe'yi 1-0, Beşiktaş'ı ise 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Trabzonspor, turnuvaya 5. turdan başladı. İlk rakibi TFF 1. lig ekibi Boluspor'u 1-0, son 16 turunda yine 1. Lig ekibi olan Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek çeyrek finalde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Antalyaspor'u da 2-1 mağlup ederek yarı finale yükselmeye hak kazandı.

Turnuvaya 5. turdan başlayan Sivasspor ilk olarak TFF 1. Lİg'den Ankaragücü'yle karşı karşıya geldi. 2-1 yendiği Ankaragücü'nden sonra Bandırmaspor'u da 4-2, çeyrek finalde ise Fatih Karagümrük'ü 1-0 yenerek yarı finale yükseldi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal