ZTK çeyrek final maçları elemeleri nasıl olacak? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları tek maç mı, çift maç mı?

Ziraat Türkiye Kupası, çeyrek final karşılaşmaları başladı. Bunun üzerine birçok sporsever, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının tek mi yoksa rövanş maçı mı diye sorguluyor. Peki, ZTK çeyrek final maçları elemeleri nasıl olacak? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları tek maç mı, çift maç mı? İşte detaylar...

02.03.2022-21:24 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-21:25) ZTK çeyrek final maçları elemeleri nasıl olacak? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları tek maç mı, çift maç mı?

Ziraat Türkiye Kupası, çeyrek final karşılaşmalarının başlamasının ardından birçok futbolsever, maçların tek mi yoksa çift mi olduğunu merak ediyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının elemelerinin nasıl olacağı da araştırılıyor.

Ziraat Türkiye Kupası, çeyrek finali tek maç mı yoksa çift maç mı?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları haricinde olan diğer tüm turlar tek maçtır. Yarı final maçları ise çift maç oynanmaktadır. Yani gerçekleşecek Ziraat Türkiye Kupası maçlarının son 16 turu ve çeyrek finali tek maç oynanacaktır.

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası final turu tek maç mı?

Ziraat Türkiye Kupası final turu tarafsız saha da tek maç üzerinden yapılacaktır. Çeyrek final ve yarı final tutu kura çekimleri 11 Şubat 2022 tarihinde belirlenmişti.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaktır.

Çeyrek final müsabakaları 1, 2 ve 3 Mart'ta, yarı final 1. maçları 19-21 Nisan tarihleri arasından ve yarı final 2. maçları ise 10, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde oynanacaktır.

Ziraat Türkiye Kupası'nda sezon başında yapılan düzenlemelerce, çift maç usulüne göre oynanacak yarı final müsabakalarında deplasman golü kuralı uygulanmayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal