'Zion'ın Zekası LeBron, Kobe, Jordan Ve Magic Gibi'

Efsanevi hoca Mike Krzyzewski, New Orleans Pelicans çaylağı Zion Williamson'ın, LeBron James, Kobe Bryant, Michael Jordan ve Magic Johnson ile aynı zeviyede zekası olduğunu dile getirdi.

15.04.2020-13:00 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-12:49) 'Zion'ın Zekası LeBron, Kobe, Jordan Ve Magic Gibi'
Coach K, tarihin en iyi yıldızlarıyla beraber çalışma şansı bulmuştu. Farklı vesilelerle Olimpiyatlarda James, Bryant, Jordan ve Johnson'a hocalık yapan Coach K, bu oyuncuların bir basketbol müsabakasına nasıl hazırlandıklarını ve performanslarını görmüştü.

Gözlemlerinden yola çıkarak, yukarıda adı geçen basketbolcuları harika yapan şey, "eylem sırasında akıllı olmaları" ve Pelicans çaylağına Duke'ta hocalık yaparken gördüğü şeyde buydu.

Coach K şu sözleri dile getirdi:

"Zion gerçekten akıllı. Bahsettiğiniz tüm adamlar, Magic, Kobe, Jordan, sadece hazırlık aşamasında saha dışında akıllı olan insanlardan bahsetmiyorsunuz, eylemin gerçekleştiği anda da akıllılar."

"Üç hafta önce Kobe ve LeBron hakkında konuştuğum ve Olimpiyat takımlarında onlara koçluk yapmamla ilgili bir röportajım vardı. Olayın olduğu anda çok zekiler ve bu alışılmadık bir şey. Bir mola sırasında ben akıllı olabilirim, ama oyunu oynayan ve sadece kendi oyunu hakkında değil, bir grubun oynadığı oyun hakkında akıllı olan birisine sahip olduğunuzda, özel bir şeyiniz var demektir ve bu da bir hazinedir. Bütün bu adamlar buna sahipti ve Zion da sahipti."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal