Yuto Nagatomo Kimdir? Yuto Nagatomo Bonservisi Alınacak Mı?

Galatasaray’ın geride bıraktığımız sezonun devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Yuto Nagatomo kimdir? Yuto Nagatomo bonservisi alınacak mı? Sorularınıza bu haberimizde yanıt bulacaksınız…

28.05.2018-17:23 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-17:27) Yuto Nagatomo Kimdir? Yuto Nagatomo Bonservisi Alınacak Mı?

YUTO NAGATOMO KİMDİR?

12 Eylül 1986 tarihinde Japonya’da forma giyen Yuto Nagatomo, İtalya’nın Inter takımında forma giymektedir.

Japon oyuncu kariyeri boyunca FC Tokyo, Inter, Cesena ve Galatasaray formalarını giydi.

Geride kalan sezonda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Nagatomo’nun Inter ile olan kontratı 30 Haziran 2019 tarihinde sona erecek.

15 KEZ SARI KIRMIZILI FORMAYI GİYDİ

Bu sezonun devre arasında transfer olduğu Galatasaray formasıyla Spor Toto Lig’de 15 karşılaşmaya çıkan Nagatomo, 3 kez arkadaşlarına gol sevinci yaşattı.

Inter ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2019 tarihinde sona erecek Nagatomo’nun güncel değerinin 3.5 milyon Euro olduğu belirtiliyor…

ASLAN, TRANSFERİ 3 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA BİTİRECEK

Devre arası transfer döneminde geldiği Galatasaray’da gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan Yuto Nagatomo, Aslan oluyor. Fatih Terim’in de ısrarla istediği Japon oyuncunun bonservisini almak adına Inter’le görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılı takım, mutlu sona çok yaklaştı.

İtalya’nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta Dello Sport, 3 milyon Euro (16.5 milyon TL) bonservis bedeli karşılığında Galatasaray’ın Inter ile el sıkışacağını belirtirken, Nagatomo’nun da kariyerini Türkiye’de devam etmek istediğini öne sürdü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal