YouTube 1 yıl ücretsiz premium özelliği nasıl kazanılır? Youtube ücretsiz premium özelliği dağıtıyor!

Dünyanın en büyük video paylaşım platformlarından olan YotuTube, kullanıcılarına 1 yıl boyunca ücretsiz olarak Premium avantajı sunacağını duyurdu. Gündem olan bu açıklamalar sonrası ise 'YouTube 1 yıl ücretsiz premium özelliği nasıl kazanılır?' sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

29.06.2022-13:47 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-13:47) YouTube 1 yıl ücretsiz premium özelliği nasıl kazanılır? Youtube ücretsiz premium özelliği dağıtıyor!

YouTube, kullanıcılarına 1 yıl ücretsiz premium özelliği sunacağını duyurdu. Ödeme yöntemine gerek kalmadan sunulan abonelikte kullanıcılar can sıkıcı reklamlar olmadan istedikleri videoları rahatça izleyebilecekler. Peki, YouTube 1 yıl ücretsiz premium özelliği nasıl kazanılır? İşte, YouTube ücretsiz abonelik hakkında tüm detaylar...

YouTube platformundan yayınlanan videolarda kullanıcıların karşısına gelen ve bir hayli can sıkan reklamlardan kurtulmanın bir yolu olarak YouTube Premium aboneliği getirilmişti. belirli bir ücret ödeyen kullanıcılar abone olduktan sonra içerikleri herhangi bir reklama maruz kalmadan izleyebiliyorlardı.

YouTube 1 yıl ücretsiz premium özelliği nasıl kazanılır

Şirket, ücretli versiyona geçiş uygulamasını 1 yıl boyunca ücretsiz olarak sunmaya karar verdi ve bu karar Youtube uygulamasını kullananlar için sevinçle karşılandı. Premium abonelikten 1 yıl boyunca ücretsiz olarak yararlanmak isteyen kullanıcılar bu özelliğe nasıl erişim sağlayabilekcekleri konusunda araştırma yapmaya başladılar.

Youtube ücretsiz premium özelliği dağıtıyor!

YouTube platformu, mevcut olan Premium kullanıcılarına özel olarak hazırladığı referans programını duyurdu. Premium üyeliği olan aboneler kendilerine verilen referans linkiyle yakınlarını ve arkadaşlarını YouTube Premium üyesi yapmaları halinde platforma 1 yıl boyunca ücretsiz olarak Premium aboneliği kazanacak.

Referans kodu sayesinde gerçekleştirilen aboneliklerde ABD’de 11.99 dolar olan üyelik ücretinin 3 aiçin yalnızca 0.99 dolar olacağı belirtildi. verilen referans koduyla kaydını yaptıran abonelik ödemesini yapan her bir kişi için referans kodu sahibine 1 ay ücretsiz Premium hakkını tanımış olacak. Söz konusu kampanya 12 kişi ile sınırlandırılırken 12 kişiyi davet ederek Premium üyesi yapan mevcut kullanıcı 1 yıl boyunca platform aboneliğine ücret ödemeyecek.

YouTube tarafından kampanyaya ilişkin yapılan açıklamada ise referans sistemini 2023 yılının Mayıs ayına kadar devam edeceği bildirildi.

YouTube 1 yıl ücretsiz premium özelliği nasıl kazanılır

Youtube ücretsiz premium özelliği nasıl yapılacak?

Mevcut YouTube Premium üyeleri kendileri için tanımlanan referans linkine ulaşabilmek için ilk önce YouTube uygulamasına giriş yapmaları gerekecek ve ardından sayfanın sağ üst köşesindeki profil resmine tıklayarak Premium avantajlar bölümüne giriş yapacak. Orada yer alan ücretsiz referans kodu davet edeceğiniz kişilere verilecek.

Söz konusu özelliğin henüz Türkiye'de kullanıma açılmadığı bilgisine ulaşılırken kısa bir süre sonra bu özelliğinde ülkemizde kullanıma sunulması bekleniyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal