Yeni MacBook Pro ne zaman çıkacak? Apple’ın yeni MacBook özellikleri neler? Apple yeni MacBook Pro’ları sonbaharda piyasaya sürecek

Apple markasının en güçlü cihazları olan MacBook Pro modellerinin yeni versiyonlarının ne zaman çıkacağı sorusu teknoloji dünyası gündeminin üst sıralarında yer alıyor. Edinilen son bilgilere göre ise Apple yeni MacBook Pro’ları sonbaharda piyasaya sürecek. Peki Yeni MacBook Pro ne zaman çıkacak? Apple’ın yeni MacBook özellikleri neler? Son gelişmeler haberimizde...

19.07.2022-15:20 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-15:20)

Apple’ın en güçlü işlemcisi olan M2 işlemcisini tanıtmasının üzerinden çok zaman geçmemesine rağmen yeni MacBook Pro çıkış tarihleri bir çok kişi tarafından ciddi şekilde tartışılmaya başlandı. WWDC 2022 etkinliğinde M2 işlemcisini tanıtan Apple’ın bu işlemciyi yeni MacBook Pro modellerinde kullanacağı söyleniyor. Peki Yeni MacBook Pro ne zaman çıkacak? Apple’ın yeni MacBook özellikleri neler?

Yeni MacBook Pro ne zaman çıkacak?

M2 işlemcilerinin yeni MacBook Pro modellerinde olma ihtimalini oldukça yüksek gören Gurman, söz konusu modellerin sonbahar döneminde piyasada olacağını söyledi. Fakat Gurman şu ifadeleri de kullandı:

‘’Devam eden tedarik zinciri zorlukları göz önüne alındığında, yeni modellerin mağaza raflarına ne zaman geleceğini tam olarak tahmin etmesi zor.” ifadelerini kullandı.

Yeni MacBook Pro

Apple’ın yeni MacBook özellikleri neler?

Bloomberg’den Mark Gurman’ın paylaştığı habere göre Apple yeni MacBook Pro 14 ve MacBook Pro 16 inçlik modellerinin M2 işlemcili versiyonlarını piyasaya sürmek için çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Gurman, Apple’ın geçen sene MagSafe şarjı, ekstra bağlantı noktası ve daha iyi ekran özelliklerini bu iki yeni modelde de kullanacağını ifade etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal