Yedinci Koğuştaki Mucize Filminin Uyarlandığı Güney Kore Yapımı Film TRT1'de

Geçtiğimiz yılın çok beğenilen filmi Yedinci Koğuştaki Mucize filminin uyarlandığı Güney Kore yapımı Miracle in Cell No.7 televizyonda ilk kez TRT1'de yayınlanacak.

17.04.2020-10:58 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-10:53) Yedinci Koğuştaki Mucize Filminin Uyarlandığı Güney Kore Yapımı Film TRT1'de

Konusu ve oyunculukları ile geçtiğimiz yılın en çok izlenen ve beğenilen filmi Yedinci Koğuştaki Mucize filminin uyarlandığı yapımı Güney Kore filmi Miracle in Cell No.7 televizyonda ilk kez çarşamba akşamı TRT1'de yayınlanacak.

TV'DE İLK KEZ TRT1'de

Yedinci Koğuştaki Mucize filminin kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal, İlker Aksum, Celile Toyon, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya gibi başarılı isimler yer aldı. Haksızlığa karşı bir baba ve kızın verdiği mücadeleyi anlatan film, Yedinci Koğuştaki Mucize filmi izleyicilerin gönlümü fethetti. Büyuk beğeni toplayan Yedinci Koğuştaki Mucize filminin uyarlandığı 2013 yapımı Güney Kore filmi Miracle in Cell No.7 televizyonda ilk kez 22 Nisan Çarşamba akşamı 20.00'de TRT1'de yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal