Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Suud Terörünün Mayın Eşekleri
Erdal Şimşek
Suud Terörünün Mayın Eşekleri
20.04.2020 Pazartesi 00:50

Uzun yıllardır Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Türkiye’ye karşı “silahlı darbe” dahil olmak üzere bütün terörist faaliyetlere destek oluyor. Casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ Terör örgütünün büyük finansör ve istihbarat sağlayıcılarından birinin BAE olduğu ortaya çıktı. Böylece ta 2008’den bu yana “BAE, Türkiye’de terörist faaliyet gösteren bir rejimdir” iddiamızı“fitnecilik” ile suçlayan muhafaza(kar) salim arkadaşlar umarım utanıyorlardır. Gerçi Allah’ı bırakıp paraya tapanların utandıklarına ne tarih ne de biz şahit olduk.

SUUD VE BAE TÜRKİYE’YE KARŞI BÜTÜN TERÖRİST FAALİYETLERDE

BAE, Filistin asıllı MOSSAD ajanı Muhammed Bin Dahlan üzerinden Türkiye’ye karşı onlarca terörist eylem ve ölüm saldırıları gerçekleştirdi. Ve Türkiye 12 yıl sonra uyanıp Dahlan adlı terörist için İNTERPOL üzerinden Kırmızı Bültençıkarttı.

Suudi Arabistan rejiminde aile diktatoryası değişince, bu ülke de Türkiye’ye karı açık bir şekilde terörist faaliyette bulundu, bulunuyor. Bin Selman ailesinin iş başına gelmesinden sonra Suud rejimi Türkiye’ye karşı terörist faaliyete başladı.

Veliaht Prens Muhammed Bin Salman, yaptığı terörist faaliyetlerini Türkiye’de zirveye taşıdı. Bütün dünyanın gözü önünde bir gazeteciyi öldürterek, cesedini parçalara ayırtıp asit varillerinde eritti. Ve bu azılı terörist şu anda Suud aile diktatoryasının en azılı katili olarak sahne alıyor.

İSLAM DÜŞMANI ATEİST BAE KRALLIĞI

Muhammed Bin Selman ile BAE’nin Ateist ve İslam düşmanı kraliyet ailesi olan Bin Nahyan’ların tamamı İngiliz pasaportlu olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

BAE diktatörü Bin Nahyan ailesi ile Suud diktatörü Bin Selman ailesi, son yıllarda Türkiye’ye karşı yürütüen terörist faaliyetlerin tümüne organize bir biçimde destek veriyorlar ve bu faaliyetleri finanse ediyorlar. Suriye’de ve Irak’ta terör örgütü PKK’nin en büyük finansörlüğünü üstlenmiş durumdalar.

PKK/YPG terör örgütü, Suriye’de veya başka bir yerde Türkiye ve Türk unsurlarına karşı yürüttüğü her terörist faaliyette BAE’den ayrıca prim almaktadırlar. Evet yanlış okumdanız, PKK terör örgütünü finanse eden BAE kraliyet ailesi ayrıca her terörist eylem için örgüte prim veriyor.

SUUD VE BAE’NİN TÜRKİYE’DEKİ ETKİ AJANLIK FAALİYETLERİ

Ve bu aile, Türkiye’de etki ajanlığı yapmak için medya grubu kurdular. Bu medya grubu yıllardır bu ülkede rahat bir şekilde “Nüfuz Casusluğu”; Etki Ajanlığı yapmaktadır. Ve bu etki ajanlığını da “gazetecilik” kisvesi altında yapıyor.

Bizim devlet ne yapıyor peki?

Hiçbir şey… Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kendine ve vatandaşlarına karşı yıllardır terörist faaliyette bulunan Suud ve BAE krallıklarının ülkemizdeki etki ajanlığı faaliyetine karşı kılını dahi kıpırdamamaktadır.

Ve geçtiğimiz cuma günü, Suud ailesinin resmi yayın organı olan Ukaz gazetesi, Türkiye’de yayın yapan İndependent’a talimat vererek “Türkiye’de savaş faaliyeti yürütün” dedi.

“Yemen’deki, Libya’daki savaşı Türkiye topraklarına taşımalıyız.” diyor gazetenin yazarı.

Öyle sıradan bir yazar da değil. Kraliyet ailesinden bir prens. Adı da Bedir Bin Suud.

Böylece Suudi Arabistan rejimi de Türkiye’ye karşı açık savaş ilan etti.

İNGİLİZ GÜLÜ “GÜLİZABETH”

Suud sermayeli Independent ve BAE’nin kraliyet ailesinin Türkiye’de faaliyet gösteren internet sitelerinin temsilcisi, başındaki, yöneticisi ve burada çalışan muh(a)birler kim?

Örneğin bu etki ajanlığı sitelerinin Türkiye temsilcisi Covid-19’la birlikte gelen uçuş yasağına kadar kaç kere Suud’a, BAE’ye gitti?

Ya da kaç yüz kere gitti?

Bu temsilcinin Kraliçe’nin Gülü ile ilişkisi ne? Aralarında nasıl bir muhabbet var. Bu etki ajanlığı yayın temsilcisi ile Kraliçe’nin gülü Gülizabeth, ne kadar sıklıkla halvet oluyorlar? Bunu soran soruşturan istihbarat birimimiz, hükümet yetkilimiz var mı çok merak ediyorum?

Ukaz gazetesinde yazan Prens Bin Suud’un talimatı üzerinden yaklaşık 6 gün geçti. Ne var ki bu ailenin Türkiye’de faaliyet gösteren etki ajanlığı müessesinden hiçbir ses gelmedi.

“Evet paramızı Bin Selman ve Bin Nahyan ailesi veriyor ama biz gazeteciyiz. İngiliz uşağı bu ailelere köpeklik yapmıyoruz.” demediler, diyemediler.

Ve diyemeyecekler de.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

“Rızık veren Allah’tır” düsturundan hareketle kim Bin Selman ve Bin Nahyan ailesinin attığı yağlı kemiği elinin tersi ile itip “Ben gazeteciyim” arkadaş diyebildi?

Independent’in sahibi aile talimatı veriyor: “Savaşı Türkiye topraklarına taşıyın” diyor.

Independent’ın Türkçe yayın yapan birimleri/kadrolarına gazeteci olarak şu soruları sorma hakkımız doğuyor:

1- Suudi Arabistan ve BAE’nin finansörü olduğu DEAŞ ve türevi olan örgütlerin eylemlerinin destekçisi misiniz değil misiniz?

2- Cumhuriyet gazetesinin PKK’ye verdiği propaganda desteği verdiği gibi sizler de Suud’un destek verdiği dünyadaki silahlı terör örgütlerinin Türkiye’de eylem yapmaları halinde bunlara propaganda desteği verecek misiniz?

3- Veliaht prens Muhammed Bin Selman’ın yeni “asitte gazeteci eritme” planlarından haberiniz var mı?

4- Ve Independent, Türkiye’ye yönelik savaş cephesinde nerede yer alçak? Sadece aktif propaganda mı yapacak?

Esas sahibinizin Ukaz gazetesinde size verdiği savaş talimatlarından hareketle bu soruları soruyoruz? Ve bunu sormak hem gazeteci hem de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sahibi ve yurttaşı olarak hakkımızdır.

Bundan sonra (Allah korusun) Türkiye’de girişilecek terör eylemlerinden doğan sonuçlardan kurumsal olarak Independent Türkish değil, gazeteci kimliğine sarılan tüm çalışanları mesuldür. Başta Suudların buradaki paralı adamları; temsilcileri olmak üzere haber müdüründen muhabirine kadar hepsi bu terör eyleminden sorumludur. Ta ki bu çalışanların, sahipleri İngiliz tasmalısı Suud hanedanının verdiği emre uymayacaklarını açıklayana kadar…

UKAZ gazetesinde Bin Suud’un “Savaşı Türkiye topraklarına taşıyın” başlıklı yazısı/emirnamesi linki:

https://www.okaz.com.sa/articles/authors/2019393