Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
İstifa Et Ey Ahmak Bülent Arınç!
Erdal Şimşek
İstifa Et Ey Ahmak Bülent Arınç!
15.05.2020 Cuma 00:20

Her ne kadar değerin bizde delikli 10 para etmezse bile biz yaşı büyük olana hürmetkar hitap etmeyi tercih ederiz. Çünkü bu peygamberimizin sünnetidir. Biliyorsan öğren ey Ahmak Arınç!

Hatta hatırlatayım sana, Sayın Erdoğan Davos'ta İsrail'in katil Cumhurbaşkanına “Yaşın benden büyük” deyip yaşa hürmetini belirleyerek, bütün çirkin vasıflarını yüzüne saymıştı.

15 Temmuz akşamı sen o çok koruduğun uluslararası casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ terör örgütünün darbe teşebbüsünden sonra milletten nedamet dileyerek “Bana Ahmak diyebilirsiniz” dediğin için sana böyle hitap ediyorum.

Yani senin kendi özünde gördüğün sıfatı biz de yaşının büyüklüğünü göz önünde bulundurarak yüzüne karşı tekrar ediyoruz:
Ey Ahmak Arınç!

Son olarak, aziz mübarek ayımız Ramazanımızda dualarımıza salalarımıza çemkirmen artık tahammül sınırlarını da aştın!

Yarın zoru görünce yine salya sümük sesle nedamet dileyeceksin ama artık yemiyoruz Ahmak Bülent!

15 Temmuz turnusoluna takıldın sen. Sen o kadar içten pazarlıklı ve belli bir program çerçevesinde hareket ediyorsun ki… Allah bir demen bile artık bu ülke Müslümanlarının gönlünde merhamete sebep olamaz AHMAK!

Senin Müslümanlara çatal dilinle zehir saçman bu günle başlamadı. Biz seni 1970’lerin başında FETÖ terör örgütünün Öğretmenler vakfından biliyoruz. Sen oranın mütevellisindeydin.

Siyasi hayatın boyunca, attığı temel adımların tümüne baktığımızda, hepsi bir plan ve projenin ürünü olduğunu görürüz. Siyasetteki nefes alışın bile sanki FETÖ için verimli.

Emperyalizm işbirlikçisi 17/25 Fetullahist darbe teşebbüsünden sonraki çıkışlarının tümü "Stratejik Akıl"ın ürünü olduğunu bilmeyen mi kaldı ey Ahmak Arınç! Yaptığın atraksiyonlar, Recep Tayyip Erdoğan'ı siyaseten santim santim, gıdım gıdım bitirme operasyonu olduğu artık gün gibi aşikâr.

28 Şubat günlerinde bize attığın kazığı unutmuyorum Ahmak Arınç! Bizi sattın, satmakla kalmayıp bir tekme de sen atmıştın. Beşiktaş’taki DGM’de bana 32 yıl hüküm biçildiğinde “hak etmeseydi” dediğini de unutmadım. Bunu o dönem kişisel sanmıştım. Meğer o gün de bugünkü Ahmak Arınçmışsın.

O habis, karanlık, zalim 28 Şubat günlerinde bu ülkenin dindar, muhafazakâr, namuslu vatansever saf yurttaşlarının enselerinde boza pişirilirken, kapatılan Refah Partisinde siyaset yaptığın o günlerde Erbakan Hocayı çok örtülü bir şekilde ağır suçlayan bir beyanat vermiştin hatırlarsan. İşte o konuyu konuşmak üzere rahmetli Şevket Abi (Kazan)’a gitmiştim.

Gazeteci kimliğimle, hem senin bu çok anlamsız ve bizleri suçlayıcı çıkışını anlamak, hem de birkaç konu hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere 28 Şubat'ın Adalet Bakanı Şevket Kazan'ı Suadiye tarafındaki evinde ziyaret etmiştik.

28 Şubat Siyonizm darbesi ile ilgili sorduklarım bittikten sonra lafı senin herkesin fark edemeyeceği zehir kusan beyanatın ile ilgili merhum Şevket Kazan abiye bir soru sordum.

Sayın Kazan, her zamanki mütebessim yüzü ile "deşmeyin ve bu konuyu yazmayın. Kimse Bülent Bey'in ne demek istediğini anlamadı. Deşerseniz fitneye sebep olursunuz" dedi.

Ben sorumda ısrar ettim. Çünkü senin o zamanlar daha tanımıyordum.  Ve senin bu meşkuk (şüpheli) çıkışını anlamaya çalışıyordum.

Sayın Kazan benim ısrarlarıma dayanamayıp şu cevabı vermişti:

"Bizim Bülent Bey (Arınç), Caminin ortasında, halının üstüne tuvaletini yapan kedi gibidir. Onun yaptığı kendisine söylenince de hemen gözyaşları eşliğinde hata yaptığını söyler ve pisliğini halının altına sürer. Asla ortadan kaldırmaz."

Yani, ortalığı bulandırır, görünürde özür dilemiş gibi yapar ama suyu bulanık bırakır.

Sen hep böyle yaptın.

Çok uluslu Gezi Parkı darbe teşebbüsünde teröristleri Başbakanlık konutunda ağırladın. Gezi teröristlerine meşruiyet kazandırdın.

Bu cürümlerine, bu ahmaklıklarını bir araya topladığımızda senin o darbe teşebbüsünden haberdar olduğuna kani olmaktan başka çarem kalmıyor ey ahmak Arınç. Haberdar değilsen açık açık söyle.

Bana, bu millete, 17/25 Aralık darbe teşebbüsünden sonra yaptığın bütün fevri çıkışların bir plan program çerçevesinde Sayın Erdoğan’ı yıpratma girişimleri olmadığnıı söyle.

Muhteris bücür Davutoğlu ile birlikte o Temmuz ve Ekim seçimleri öncesinde yaptığın açıklamalarla Erdoğan’a siyasi darbe yapmayı amaçlamadığını söyle.

Temmuz Seçimlerinden sonra Gökçek’in Ankara'yı parsel parsel nasıl sattığını 100 dosya ile açıklayacağını söyleyip sonra kuyruğunun üstüne oturmuştun. Elinde tek dosya olmasa bile attığın bu çamur, çamur siyaseti yapanlar tarafından iyi kullanıldı ve Erdoğan Ankara’dan ağır darbe yedi.

Bunu bir siyasi hesap yapmadan, anlık öfkenin sonucu olduğunu söyle hadi.

Bizim Milli Görüş saflarında göründüğün 1970’lerde FETÖ terör örgütü Türkiye Öğretmenler Vakfı’nın mütevellisi olmadığını söyle. Hadi delikanlı isen söyle. Hani senin bir çöp kadar olmayan “özgül ağırlığın”(!)la söyle.

Ey Ahmak Bülent Artık yeter düş bu milletin yakasından istifa et!