Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Hakaret ve İftira Artık Özgür Değil!
Erdal Şimşek
Hakaret ve İftira Artık Özgür Değil!
29.07.2020 Çarşamba 17:54

Bugün Sosyal Medya Yasası yürürlüğe girdi. Ülkeye hayırlı olsun. Bu yasa, biz namuslu yurttaşları, küfürbaz ve müfterilere karşı koruma yasası olarak hayata geçiyor.

Yasa çıktığı anda muhalefet kanadının özellikle Cumhuriyet Halk Partisi’nin trolleri, vekilleri, parti yöneticileri ve bilumum kazurat takımının bu yasaya saldırdı.

Türkiye’de hayatın doğru dürüst hayırlı, bereketli ve huzurlu devam etmesinin olmazsa olmaz düsturu vardır: Cumhuriyet Halk Partisi bir şeye karşı çıkıyorsa, o şey kesinlikle Türk toplumunun ve insanlığın hayrına bir şeydir. Sadrazam Nedimof Paşa’dan bu yana ana düsturdur bu.

Nedimof Paşa’nın organize hale gelmiş ardıllarının topluluğu olan CHP, varlık olarak dürüst yurttaşın çıkarlarına, huzuruna ve mutluluğuna aykırı çalışan bir kuruluştur maalesef.

CHP’lilere bakılırsa, çıkan yasa, Türkiye’de tüm sosyal medya mecralarına yasak geliyor. Halbuki işin aslı böyle değil. Her konuda olduğu gibi bu yasayla ilgili de yalanlar üzerinden toplumun algısını değiştirmeye çalışıyorlar. Hadi daha açık bir dille söylersek, milleti yalan sözlerle kandırmaya çalışıyorlar.

Çok çok özetle söylersek bu yasa, sosyal medyada ahlaksızlar ve korkakların sahte isim ve hesaplarla sağa sola küfreden, ahlaksızları bulup yargının önüne çıkarmalarını sağlayacak. Bir diğer husus ta, darbe ürünü olan ve hukuksuz bir şekilde bu milletin tepesine oturtulan Anayasa Mahkemesi’nin müşfik kolları altına sığınan Twitter gibi diğer sosyal medya şirketlerinin de kendilerini la yüs’el (dokunulmaz) görmelerini tamamen ortadan kaldırıyor. Özellikle Twitter, üçüncü sınıf batılı ülkelerin bile yasalarına tabi olurken Türkiye’nin yasalarına tabi olmayı kabul etmiyordu. Ve her yıl ülkemizden topladığı yüz milyonlarca dolarlık reklam parasını tek kuruş vergi vermeden ABD’ye götürüyordu. İşte bu yasa tam da bu soyguna dur diyecek.

Sosyal Medya Yasası’nı Batı Avrupa ülkelerinin tamamı yıllardır çıkardılar ve çatır çatır uyguluyorlar. Ancak Türkiye ve bir çok İslam ülkelerinde Twitter ve benzerleri, emperyalist ülkeler tarafından sosyal mühendislik aracı olarak kullanılıp anayasal düzenlerin yıkılması için kullanıldılar. Şimdi Türkiye bu yasa ile hem anayasal düzeni koruma altına aldı hem de namuslu yurttaşların onur ve itibarlarının zedelenmesini engelledi.

Herkesin el pençe divan durum temenna ve teennide bulunduğu FETÖ terör örgütüne karşı mücadele ediyorduk. Özellikle MİT’e yönelik yaptıkları operasyon ile birlikte bu ihanet ve casusluk şebekesi ile mücadele ettik.

Olmadık iftiralar attılar sosyal medya üzerinden. Adımızın MİT’çiye çıkarılmasına kadar her türlü iftira ve karalama kampanyasını yürüttüler.

Özellikle CIA’nın kadrolu elemanı Emre Uslu ile örgütün en namus şeref ve haysiyet yoksunu aşağılık Önder Aytaç isimli teröristlerin resmen hedefi haline getirilmiştim. Yüzlerce FETÖCÜ hesap aleyhimize inanılmaz iftiralar atıyorlardı. Tamamını yargıya taşıdık ama hem yasa olmadığı için hem de yargı FETÖCÜ teröristlerin işgali altında olduğu için şikayetlerimiz anında red sonuçsuz bırakılıyordu.

Hatırlayın o günleri… Yani FETÖ’nün ülkemizde her yere egemen olduğu günler. Kendilerine boyun eğmeyen insanların itibarını anında sosyal medya aracılığı ile yerle bir ediyorlardı.

FETÖ’den boşalan bu yalan ve iftira mekanizmasını CHP hakkıyla yerine getiriyor.

CHP ve sosyal medya kullanıcısı CHP’lilerin tamamı yalan ve iftira silahı ile bu mecrada itibar cellatlığının feriştahını yapıyorlar. Algı yönetiminde ve kara propagandada Hitlerin ünlü propagandisti Göbbels’i bile geride bırakıyorlar.

Bu yasadan sonra hiçbir CHP’li ve trolleri, bu ülkenin namuslu yurttaşlarına artık sahte hesaplar açarak iftira atamayacaklar. Anında izleri bulunacak ve attıkları iftiranın cezasını çekecekler.

Sadece CHP mi? Elbette ki hayır. Bu gün Siyonizm’in Türkiye’deki en güçlü kalesi olan bir parti ve onların mensupları da artık insanların itibarıyla oynamayacaklar. Milli Görünüp gazetelerinde sosyal mecrada Saadetli bir şekilde insanlara iftira atamayacaklar. Bunların Siyonizm’in ülkemizdeki yeni temsilcileri oldukları Sosyal Medya Yasası ile birlikte net bir şekilde ortaya çıkacak.

Bu yasa çıkarken bile ısrarla hala yalanlarını sürdürüyorlar. Hala bu yasanın sansür olduğu iftirasını atıyorlar. Bu, doğrunun ve hakikatin sansürü değil, yalanın iftiranın, algı yönetiminin ve Saadetle Siyonizm’e hizmet etmenin sansürü.

Bu konuda başta devlet bürokrasisini ve karar verici mercileri ikna eden o makamlarda ilgili herkese gerekli izahatları yaparak Türkiye’nin ve namuslu Türk vatandaşlarının ihtiyaç duyduğu bu yasayı hayata geçirten Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayın Ömer Fatih Sayan’a bütün ülke olarak ne kadar dua etsek azdır.

Bundan sonra Dikkat edin CHP, Saadetli Siyonistler ve diğer sözde muhalefet adlı kazurat takımının hedefinde bakan yardımcısı Sayın Sayan olacak. Ulaştırma bakanlığının asfalt ve tünel açma bakanlığı olmadığını, ülkenin telekomünikasyon, iletişim ve teknolojik hamle yapmasını sağlayan Ömer Faruk Sayan’ın başarılı olması için dua etmemiz gerekiyor.