Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Sizler mal, millet ise can
Ebuzer Aktaş
Sizler mal, millet ise can
09.03.2023 Perşembe 17:27

Deprem bölgesine gidenlerin ve dönenlerin gönlünde tekrar bölgeye gitmek var. Tabi bir taraftan da normal iş hayatı devam ediyor. Etmesi de gerekir zaten. Bölgeye gidemeyenler ise yazılı, görsel ve sosyal medya gibi mecralardan izleyip, elinden geleni yapmaya çalışıyor. İyi niyetli olan herkesin ama herkesin ellerinden öperim… Fakat şu an asrın felaketi unutuldu ve tek gündem siyaset oldu. Hatta siyaset oldu da demek istemiyorum, tek gündem kaçlı olduğu belli olmayan masa oldu. O küstü, bu az buldu, vay efendim ellerim boş kaldı da o öyle dedi de bu böyle dedi de… 

Sizin derdiniz ne? Karşı çıktığınız bu sistemi daha kazanmadan parsel parsel dağıtıyorsunuz. Kazanmak için yüz oyu olan birine bile genel müdürlük verilecek haldeler. Siz hangi ara bu kadar aşağı düştünüz? Hangi ara hizmet etmeniz gereken milletin acılarını unutup menfaat derdine düştünüz. Vatanın bütün nimetlerini bir pasta olarak görüp büyük dilimi almak için nasıl kavgalara düştünüz?

Hiç kimse kusura bakmasın! Adına masa veya ittifak denilen her ne ise zerrece hizmet etmek için can atan birisi yok. Bu genel başkanların ve yardımcılarının bu süreçte ortaya koyduğu tavırla net bir şekilde anlaşılmıştır. Kendilerince iktidarın en güçsüz zamanını buldular, saldırıyorlar. Seçimi kazanmak için hadi saldırın da elinizde proje olsun. Yapacaklarınızı vatandaşa anlatın, özellikle de deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza.

Yıkacağız!

Yargılayacağız!

Dokunacağız!

Bunları diyenler dağıldılar, yıkıldılar ve masadan ayrılık sürecinde en mahremlerine bile dokundular. Bu kadar acı ve daha kabuk bağlamamış yara varken bunu bu kadar savaş halinde yapmak kelimenin tam anlamıyla rezillik, kepazeliktir!

 Adına masa denilen ve kaçlı olduğu bilinmeyen bu ittifaka kendi içlerinden bile, kumar masası, oyun masası, ego masası dediler. En ağır cümleleri söylediler ama bir türlü hizmet masası diyemediler…

Efendiler, her şey oldunuz ama size güvenen bu aziz ve necip millete muhalefet olarak bile umut olamadınız. Bu saatten sonra iktidar da olamazsınız.

Sizler mal, millet ise can derdinde…