Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
KAHROLSUN İYİLİK
Dr. Ömer Aydın
KAHROLSUN İYİLİK
27.01.2020 Pazartesi 14:33

İBB Başkanı İmamoğlu, doktoralı hanımefendisiyle birlikte,  Cumhurbaşkanımızı takiben deprem bölgesine koştu. Elazığ'ın ardından Tunceli'ye geçerek Belediye Başkanı Mehmet Maçoğlu'nu ziyaret etti.Çeşitli gruplarla gülücükler dağıtan mutluluk selfileri çekildi.

Yandaşlarıyla mutluluk pozları veren İmamoğlu’na, Sağduyulu vatandaşlar sosyal medya üzerinden, “Deprem bölgesine ziyarete gitmişsin ama tabloya bak.

Bu coğrafyada felaketler karşısında acılar paylaşılır, yas ortaklaştırılır; ama mutluluk pozu verilmez bre gafil” şeklinde tepki gösterildi.

Arkadaşlar, ziyaretin amacı, acıların paylaşılması, yasın ortaklaştırılması olmayınca, mutluluk tablosu  normal karşılanmalı.Yaşasın imaj çalışması, kahrolsun iyilik.

ÇİN BUNU HEP YAPIYOR

Çin'de ortaya çıkan ve 10'dan fazla ülkede rastlanan koronavirüs nedeniyle, Pekin'e toplu taşıma araçlarının giriş ve çıkışlarının durdurulacağı, ülke içi ve ülke dışı turistik grup gezilerinin askıya alınacağı açıklandı.

Sosyal medyada dolaşan bir videoda;hemşire kıyafetli,koruyucu maskeli bir kişi,“Şu an corona virüs salgınının başladığı Wuhan'dayım.

Çin'de 90 bin kişi enfeksiyonla mücadele ediyor. Hükümet baskı yaparak salgının etkisini azaltmak için bilgileri gizliyorlar” dedi.

Çin bunu hep yapıyor. 2002’de yine ilk kez Çin’de görülerek 790 kişinin ölümüne yol açan SARS  salgınını da uzun süre kamuoyundan ve Dünya Sağlık Örgütü’nden saklamışlardı.

ANADOLU İRFANI

Elazığ'da 6,8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası, enkazdan hafif yaralı olarak kurtarılan Hatun Yamış Teyze'nin, enkazdan çıkarılmadan önce,  kendisini kurtaran ekiplerden ilk olarak başörtüsü  istemesi, izleyenlere  duygulu anlar yaşattı. ANADOLU İRFANI BU OLSA GEREK.

ŞÖHRET BUDALASI PROVAKATÖR

Berna Laçin isimli şöhret budalası hakkında, Twitter hesabında Elazığ depremi sonrası yapmış olduğu iğrenç provakatif paylaşımları nedeniyle, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmış.

Acılardan rant devşirmeye çalışan diğer fırsatçılara ders olması dileğiyle...

TARİHTE BİR İLK

Cemal Kaşıkcı’nın kanlısı, İslam düşmanlarının müptezel işbirlikçisi Muhammet bin Selman’ın yeni marifeti;

İsrail'den S. Arabistan'a seyahat izni çıktı. İmzalanan anlaşmaya göre, İsrailliler tarihte ilk kez Suudi Arabistan'a gidebilecek.

Bu rezalet  karşısında Suudi Arabistan’ın kurucu aklı, samimi Müslüman,İsrail sevmez Kral Faysal’ın kemikleri sızlamıştır..

KOYUN CAN, KASAP ET DERDİNDE

Ülke kan ağlarken, Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Trabzonspor maçlarının ileri bir tarihe ertelenmesine isyan ederek ,“Yanlış yaptılar. Biz maçın oynanmasını istedik.Trabzonspor ‘un sakat ve cezalı oyuncuları vardı.”diyerek, eksik Trabzon’u yenme fırsatını kaçırdıklarını ima etti.

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada,TFF’a tepki gösterilerek,erteleme kararıyla Trabzonspor’un kayrıldığını  savunulurken.Koçzade Ali Bey,Aziz başkan’ı aratacak bir  tavırla, bir bardak suda fırtınalar kopartmayı ihmal etmedi.

Trabzonspor'dan yapılan  açıklama: “Ülke olarak adeta seferberlik başlattığımız, kurtulacak her bir can için dualar ettiğimiz bu günlerde tek gündemleri ‘ertelenen maçın oynanması’ olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün açıklamasını insanlık adına büyük bir utançla takip ettik."

"Kadınların, çocukların, ailesinin üstüne siper olan babaların cenazeleri enkaz altından çıkarken bir spor kulübünün bu denli küçülebileceğini tahayyül edemezdik."denildi.

Ülke can derdindeyken, menfaat peşinde koşmayın Beyzadeler. TS'un en önemli silahı Nwakaeme  FB maçında oynayamayacak. Sevinin işte.

Bu arada,Fenerbahçe - Başakşehir maçının son dakikalarında tribünlerden Elazığ'daki deprem mağdurlarına atkı, bere desteği gelmiş.Fenerbahçe,Fenerbahçe olalı böyle pozitif bir şey yapmamıştır.Aferin.

ANDROPOZİK SİYASETÇİ

Bakan eskisi Rifat Serdaroğlu İstanbul havaalanına çamur atmak için bir parodi hesabının Dubai fotoğrafına sarılırken, deprem istismarı yapmayı da ihmal etmemiş.

Rifat Serdaroğlu'nu gençler hatırlamaz .Bizim kuşak, bu andropozik siyasetçinin, darbe-avanta sever/demokrasi-dürüstlük sevmez, operasyonlarını iyi hatırlar.

Bu muhterem, CHP ve İYİ Parti kurmayı Aytun Çıray üzerinden,İzmir Bölgesi’nde  var olma mücadelesine  devam etmektedir.Aklınızda bulunsun.

FEYİZOĞLU YİNE KIZDIRACAK

Deprem bölgesinde, enkaz alanında incelemelerde bulunan Türkiye Barolar Birliği Genel Başkanı Metin Feyzioğlu, Tüm Türkiye ve Elazığ'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Allah AFAD, UMKE, Türk Kızılayı ve itfaiyeden razı olsun, dünya çapında bir iş çıkardılar” dedi.

Feyzioğlu,TBB içindeki kendine muhalif, müzmin Erdoğan düşmanlarını yine kızdıracak anlaşılan.

Twitter: @dromeraydin