Yasemin Sakallıoğlu paylaşımıyla olay oldu! Sakallıoğlu’nun o halini görenler gözlerine inanamadı!

Paylaştığı videolarla sosyal medyada büyük ses getiren Yasemin Sakallıoğlu’nun son paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düştü. Sakallıoğlu’nun yıllar önceki halini paylaşması takipçilerini şaşkına uğrattı. Yasemin Sakallıoğlu bu defa da nostaljik paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

21.05.2022-13:59 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-13:59) Yasemin Sakallıoğlu paylaşımıyla olay oldu! Sakallıoğlu’nun o halini görenler gözlerine inanamadı!

Sosyal medya hesabında paylaştığı videolarla geniş kitlelere ulaşan Yasemin Sakallıoğlu, yaptığı paylaşımla takipçilerini şok etti. Yasemin Sakallıoğlu, yıllar önce çekildiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Sakallıoğlu’nun yıllar önceki halini görenler gözlerine inanamadı.

Yasemin Sakallıoğlu

Sosyal medyada paylaştığı içeriklerle dikkat çeken Yasemin Sakallıoğlu^nun son paylaşımı olay oldu. Yıllar öncesine ait bir kareyi, "Zaman her şeyin ilacı! Kime benziyorum?" notuyla takipçileriyle paylaşan Yasemin Sakallıoğlu, gündeme bomba gibi düştü.

Yasemin Sakallıoğlu 1

Paylaştığı eğlenceli içeriklerle adını duyuran ve ardından oyunculuk yapmaya başlayan Yasemin Sakallıoğlu, yaptığı nostaljik paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Yıllar önceki halini paylaşan Sakallıoğlu, fotoğrafı "Fotoğrafı yakınlaştırdığınızda aslında saçlarımın kahküllerim kadar kısa olduğunu, geri kalan tüm lüleli saçların postiş olduğunu ve saçımda 2,5 kilo jöle olduğunu görebilirsiniz. Zaman her şeyin ilacı!" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal