Yargı’nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu’nun yeni sevgilisi Burcu Denizer kimdir?

Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı’nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu’nun yeni sevgilisi Burcu Denizer’in kim olduğu sorusu magazin dünyasının gündemini meşgul ediyor. Peki Yargı’nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu’nun yeni sevgilisi Burcu Denizer kimdir? İşte Burcu Denizer’in merak edilenleri...

28.07.2022-16:44 - (Son Güncelleme: 28.07.2022-16:44) Yargı’nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu’nun yeni sevgilisi Burcu Denizer kimdir?

Yargı dizisindeki performasıyla adeta yargı dağıtan başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz günlerde bir mekanda Burcu Denizer ile yakalanmıştı. Yakışıklı oyuncunun yeni sevgilisi olduğu öğrenilen Burcu Denizer’in hayatı ve kariyeri bir anda arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki Yargı’nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu’nun yeni sevgilisi Burcu Denizer kimdir?

Burcu Denizer kimdir, nereli?

ABD’nin New York şehrinde eğitimini sürdüren Burcu Denizer’in dedesi, İstanbul’un en eski ve ünlü et lokantalarından Gelik’in kurucusu. Annesi Cihangir’in en eski kafelerinden Smyrna’nın dayısı ise Susam’ın işletmecisidir.

Burcu Denizer  

Lise hayatını Tarsus Amerikan Lisesi’nde tamamlayan Burcu Denizer, sonrasında üniversite eğitimi için İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümüne girse de bu bölümünü dondurarak ABD’de eğitim hayatına devam etti. 

Hindistan, İspanya, Fas gibi ülkelerde de bulunan Burcu Denizer, bir butik ve Kiki adında bir kafenin de sahibidir. 

Burcu Denizer, Yargı dizisi oyuncusu Kaan Urgancıoğlu ile bir mekanda yakalandı. İddialara göre Kaan Urgancıoğlu ile Burcu Denizer arasında bir aşk başladı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal