Gönül Dağı dizisinde başrol heyecanı! Berk Atan'ın partneri bakın kim oldu?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, ikinci sezon ile seyirci karşısına geçmeye hazırlanırken Dilek karakterinin diziden ayrılması üzerine büyük hüzündü yaşandı. Sevilen oyuncu Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılması üzerine yeni başrol kadın için arayışlar başladı. Berk Atan'ın partneri kim olacak? Gönül Dağı başrol kadın oyuncu kim? İşte detaylar...

27.07.2022-09:21 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-09:21)

Üçüncü Gün filminde bir araya gelen ikili Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin'in yaptıkları paylaşımlar üzerine iki genç oyuncusunun ne kadar yakıştığı gündeme geldi. Sosyal medya üzerinden bol yorum ve beğeni alan ikili akıllara Gönül Dağı dizisini getirdi. Başrol kadın arayışında olan Gönül Dağı dizisine Yağmur Tanrısevsin dahil olur mu? 

Berk Atan Yağmur Tanrısevsin

Gönül Dağı dizisine Yağmur Tanrısevsin mi katıldı? 

ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde yer alan Yağmur Tanrısevsin, dizinin Şubat ayında final yapmasının ardından kendisine gelen projelerden Üçüncü Gün filmini tercih etti. Fakat yeni sezon da oyuncunun Gönül Dağı dizisine dahil olma ihtimaline karşılık gelişmeler bilinmemektedir. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin çok iyi bir dizi çifti olacaklarını gösterdi. 

Berk Atan Yağmur Tanrısevsin

Üçüncü Gün film çekimleri başladı

Sosyal medya üzerinden tanışan ve sevgili olan iki gencin hikayesinin anlatıldığı filmde önemli isimler bir araya geldi. Başrol ikilisinin yanı sıra; Derya Alabora, Nursel Köse, Zuhal Yalçın, Nurseli İdiz, Efe Tunçer, Zeynep Ecem Karavus, Ceren Taşçı filmin kadrosunda yer alıyor. Romantik komedi üzerine yapılacak olan film senaryosunu kaleme alan isim Ec Yosmanoğlu'dur. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal