Balkan Ninnisi 5. bölümde neler oldu? Balkan Ninnisi 5. bölüm izle! TRT1 Balkan Ninnisi tek parça izle

TRT1 ekranlarında her hafta Salı günü yayınlanan Balkan Ninnisi dizisi için her bölüm ile izleyicinin kalbini kazanmaktadır. Geride bırakılan 5. bölüm izleyiciler tarafından merak konusu oldu. TRT1 Balkan Ninnisi 5. bölümde neler oldu? Balkan Ninnisi 5. bölüm canlı izle!

27.07.2022-00:53 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-00:53) Balkan Ninnisi 5. bölümde neler oldu? Balkan Ninnisi 5. bölüm izle! TRT1 Balkan Ninnisi tek parça izle

Balkan Ninnisi dizisinde heyecanlar dorukta devam ediyor. 26 Temmuz Salı günü yayınlanan son bölümü kaçıran izleyiciler ise izlemek için araştırmalara başladı. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Balkan Ninnisi, 5. bölüm konusu nedir? Balkan Ninnisi 5. bölümde neler oldu? Balkan Ninnisi 5. bölüm canlı izle 

Balkan Ninnisi 5.bölüm canlı izle 

Balkan Ninnisi 5. bölümü geride bırakıldı. Sevilen dizinin yeni bölümünü kaçıranlar için TRT1 resmi sayfası üzerinden yayınlandı. Balkan Ninnisi 5. bölüm izlemek isteyenler https://www.trtizle.com/canli/tv/trt-1 adres üzerinden ulaşabilir. 

Balkan Ninnisi 5.bölüm tek parça izle

Balkan Ninnisi 5. bölüm konusu nedir? 

Pavel, günlüğünü Jovanka'ya geri verse de genç kızla ilgili sırları şimdilik açıklamayacağını söyler. Çekimlerin bir an önce tamamlanmasını isteyen Jovanka ise, yapımcıdan parayı alıp konaktan ayrılmak için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Bu arada Köfteci Süleyman, Neriman ve aile fertleri, Daniel yüzünden Makedon aileyi saklamakta zorluk çekerler. Onları, komşularına, Türkiye'den gelen misafirleri olarak tanıtmak zorunda kalırlar. Bu durumun farkına varan ve rahatsız olan Zübeyir Ağa, her iki aileyi, özelikle Süleyman'ı bu yalandan kurtarmak için büyük bir plan yapar.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal