Sanki Barış Akarsu'nun ikizi! Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın Akarsu benzerliği şaşırttı!

Yıllar önce geçirdiği kaza nedeniyle hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu günümüzde hala anılmaya devam ediyor. Hayatının baharında gözlerini yuman Akarsu'yun hayatı film olurken sevilen ismi canlandıran oyuncu ise benzerliği ile şaşırttı. Rock sanatçısı Akarsu'ya hayat verecek olan isim İsmail Ege Şaşmaz olurken benzerliğiyle de yok artık dedirtti.

26.07.2022-18:39 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-19:18)

Barış Akarsu Merhaba filmi için son hazırlıklar yapılırken Akarsu'yun hayranları film için sabırsızlanmaya başladı. Şarkıcını memleketi olan Amasra'da çekimleri yapılan film 18 Kasım'da beyaz perdede yer alacaktır. Barış Akarsu'yu canlandıracak başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın geldiği son hal ise şaşkınlığa neden oldu. Bu kadar fazla benzerliği olduğu Şaşmaz'ın oyunculuk performansı ise sabırsızlıkla bekleniyor. Aynı zamanda Akarsu'yun sevgilisi Zeynep'i canlandıracak isim ise Almila Ada oldu. 

Barış Akarsu Merhaba filminde başrolde olacak İsmail Ege Şaşmaz geçtiğimiz günlerde canlandırdığı karakterin ilk görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Oyuncunun sevilen şarkıcıyla olan benzerliği ise şaşırttı. 

Barış Akarsu filmi

Oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Barış Akarsu’ya benzerliğiyle şaşırtan oyuncu hayranlarından, ‘Maşallah’, ‘Çok iyi’,  ‘Baya benzemişsin be’ şeklinde pek çok yorum aldı.  İsmail Ege Şaşmaz’ın yayınladığı fotoğraf, Barış Akarsu hayranları arasında da heyecan yarattı. 

Barış Akarsu Merhaba filmi 

Yapımcılığını Fikri Harika Productions'un yaptığı Barış Akarsu Merhaba filminin senaryosunu kaleme alan isim ise Mert Dikmen ve Can Anar oldu. Sabırsızlıkla beklenen filmin yönetmen koltuğunda Mert Dikmen yer almaktadır. Barış Akarsu’nun hayatının üç döneminin anlatılacağı filmde, merhum sanatçının babasına Hüseyin Avni Danyal, dedesine Metin Coşkun, kardeşine Aslıhan Kapanşahin yakın arkadaşlarına ise Burak Satıbol ve Aytaç Uşun hayat verecek. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal