Yakamoz S-245 fragmanı yayınlandı! Netflix Yakamoz S-245 dizi fragmanı

Merakla beklenen Yakamoz S-245’den sevindiren haber geldi. Netflix’te yayınlanacak olan dizinin fragmanı yayınlandı. Başrolünde yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı dizinin beklenen fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin fragmanı izleyiciler tarafından beğenildi mi? Yorumlar nasıl? İşte Yakamoz S-245 ile ilgili merak edilenler…

13.04.2022-23:37 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-11:45)

Netflix her gün yeni bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkıyor. İzleyicilerin uzun bir süredir dört gözle beklediği Yakamoz S-245 dizisi için sevindiren haber geldi. Nisan ayında ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan yapımın fragmanı yayınlandı. Dizinin nasıl olacağının yanı sıra fragmanın beğenilip beğenilmediği de merak konusu oldu.

İlk bölümüyle 20 Nisan tarihinde Netflix platformu üzerinden ekranlara gelecek olan Yakamoz S-245 dizisinin fragmanı yayınlandı. OGM Pictures imzası taşıyan Yakamoz S-245, uzun zamandır merakla bekleniyordu. Belçika yapımı İnto The Night dizisinin ikinci sezonunda final bölümünde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, Yakamoz S-245 dizinse başrolde yer alıyor. Belçika yapımı dizinin devamı niteliğindeki Yakamoz S-245, İnto The Night evreninde geçiyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Yakamoz S-245, izleyicide büyük merak uyandırmıştı. Uzun bir süredir çekimleri devam eden Yakamoz S-245, çekimlerin tamamlanmasının ardından Netflix’in duyurduğu yayın tarihiyle daha çok heyecanlanmıştı. 20 Nisan tarihinde ilk bölümüyle ekranlara geleceği açıklanan Yakamoz S-245 dizisinin ilk resmi fragmanı da yayımlandı. Tolga Karaçelik ve Umut Aral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide, başrollerde ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci yer alıyor. Dizinin yayınlanan ilk resmi fragmanı ise izleyiciler tarafından beğenildi.

Yakamoz S-245.

Yakamoz S-245 konusu

Bilim kurgu türündeki Yakamoz S-245’de Kıvanç Tatlıtuğ, dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman karakterine can veriyor. Dizide kozmik ve gizemli bir olayın ardından dünya yaşamı büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalıyor. Bu kozmik olay sonrası hayatta kalmaya çalışan bir grup insan bir denizaltına sığınır ve felaketten kurtulmanın yollarını arar. Dünyadaki canlı varlığı tehlikedeyken Biyolog Arman ve beraberindekiler, dünyayı etkisi altına alan durumdan nasıl kurtulacaklarını bulmaya çalışırken aynı zamanda da içinde sıkışıp kaldıkları Yakamoz S-245 isimli denizaltının da gerçek görevini anlamaya çalışır. Gerçekleri bulmaya çalışan Arman ve ekibi, denizaltındaki askerlerle karşı karşıya gelir. Kısılıp kaldıkları denizaltında gerilimin artması tehlikenin boyutunu daha da arttırır.

20 Nisan tarihinde Netflix platformunda ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizinin oyuncu kadrosu da zengin. OGM Pictures imzası taşıyan dizide, Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci başrolleri paylaşırken, kadroda ayrıca Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffmann ve Güven Murat Akpınar gibi ünlü isimler de yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal