Hacı Bayram-ı Veli yeni bölümler ne zaman yayınlanacak? Hacı Bayram-ı Veli yeni bölüm tarihleri belli oldu

TRT 1 ekranlarında başlamasının ardından uzunca bir ara veren Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. En son 7'nci bölümüyle ekranlardaki yerini alan diziden sevindirici haber geldi. Peki, Hacı Bayram-ı Veli yeni bölümler ne zaman yayınlanacak? İşte, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisin yeni bölüm tarihleri

13.04.2022-23:10 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-23:10) Hacı Bayram-ı Veli yeni bölümler ne zaman yayınlanacak? Hacı Bayram-ı Veli yeni bölüm tarihleri belli oldu

TRT 1 ekranlarında biyografi türünde yayınlanmaya başlayan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi en son yayınlanan bölümünün ardından ekranlara uzunca bir ara vermişti. Bu durum izleyenlerini üzse de diziden gelen yeni bölüm çanlarıyla izleyenler yeniden televizyon karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Sonunda dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağına dair tarih ve yayın saati belli oldu. Normalde Cuma günleri saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi, TRT 1'in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun Cuma akşamı yayınlanmaya başlamasından sonra yayınlanmamıştı. Molla Numan karakteri ile başarılı oyuncu Burak Sevinç’in başrolünde olduğu dizinin yeni bölümleri Cumartesi gününden itibaren seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin yayınlanacağı yeni gün ve yayın saati Cumartesi geceleri 00.15 olarak belirlendi.

Hacı Bayram-ı Veli yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Hacı Bayram-ı Veli yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında her Cuma günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin 7. bölümünün yayınlanmasının ardından yeni bölümünün ekranlarda olmayışı büyük bir kesimin dikkatini çekmişti. Bunun üzerine dizinin neden olmayışı ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak edilmeye başlandı. İsa Yıldız tarafınca kaleme alınan ve Kamil Aydın tarafından yönetilen dizi TRT 1'in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun Cuma akşamı yayın hayatına başlamasıyla Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi yayın akışında yer almadı. Bunun üzerineyse dizinin hayranları gelecek bölümün ne zaman olduğunu merak etmeye başladı.

Normalde her Cuma TRT 1 ekranlarında yer alan dizinin, Kasaba Doktoru dizisinin yerini almasıyla yayın günü ve saatinde değişikliğe gidildi. Bundan sonra her Cumartesi gecesi 00.15'te TRT 1 ekranlarında yeniden izleyenlerinin karşısındaki yerini alacak.

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisini 8. bölümüyle bu Cumartesi gecesi saat 00.15'te TRT 1 ekranlarında!

Dizinin reytingleri ne kadar?

Dizinin reytingleri ne kadar?

En son 7'nci bölümüyle seyirci karşısına çıkan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi Cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyordu. Fakat, dizinin yayınlanan ilk 7 bölümü istenilen reytingi alamadı.

Dizinin reytinginin düşük olmasından dolayı yayın saati ve saatinde değişikliğe gidildi. Ramazan ayından sonra dizi hakkında ne olacağına dair bir bilgi bulunmamakla birlikte dizinin oyuncu kadrosunda ise Burak Sevinç, Hüseyin Soyaslan, Sena Çakır, Sude Kızık, Atakan Yarımdünya, Sinan Albayrak, Kemal Başar, Hüseyin Baylan, Derda Yasir Yenal, Fırat Kopkorur ve Cenk Behram Su yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal