Whatsapp çöktü mü, neden girilmiyor? Whatsapp ne zaman düzelecek? Whatsapp yazdıklarım gitmiyor!

Gelen son dakika bilgilerine göre dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamasında biri olan WhatsApp'da 28 Nisan akşamı, bir erişim sorunu yaşanmaya başlandı. WhatsApp kullanıcıları, uygulamaya giriş yapamadıklarını fark ettikleri anda Whatsapp yazdıklarım gitmiyor sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Whatsapp çöktü mü, neden girilmiyor? Whatsapp ne zaman düzelecek?

28.04.2022-23:58 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-04:06) Whatsapp çöktü mü, neden girilmiyor? Whatsapp ne zaman düzelecek? Whatsapp yazdıklarım gitmiyor!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarında biri olan WhatsApp'da mesaj gönderme ve mesaj alma sorunu yaşanmaya başlandı. 28 Nisan akşamı uygulamaya girmek isteyen kullanıcılar Whatsapp'ta yazdıklarının gitmediklerini anladılar ve uygulamaya neden giriş yapılamadığını araştırmaya başladılar.

Whatsapp çöktü mü, neden girilmiyor

Saat 23.25 sıralarında meydana gelen sorun aynı zamanda WhatsApp Web uygulamasında da yaşandı.

Whatsapp ne zaman düzelecek?

28 Nisan akşamı saat 23:25 sularında erişim sorunu yaşanan WhatsApp'a giriş yapılamadığı ve mesajların iletilmediği durumu ile karşı karşıya kalındığı bildirildi. Kullanıcılar mesaj atma ve alma konusunda sorun yaşadıklarını belirtirken cep telefonunda ve WEB uygulamasında sorun yaşandığı açıklandı. WhatsApp'ın ne zaman düzeleceği ile ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal