Wayne Rooney Amerika Yolcusu!

İngiltere Premier Lig’de Everton forması giyen yıldız oyuncu Wayne Rooney’in MLS ekiplerinden DC United'a transferi kısa bir süre içinde resmiyete kavuşacak.

28.06.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-13:58) Wayne Rooney Amerika Yolcusu!

13 yıllık Manchester United macerasını sonlandırarak, geçtiğimiz sezonun başında altyapısından yetiştiği Everton'a dönen Wayne Rooney, kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam etmeye hazırlanıyor.

Washington Post ve Sky Sports’un haberlerine göre, uzun zamandır MLS takımlarından DC United ile görüşmelerde bulunan İngiliz oyuncunun transferinin birkaç gün içinde resmiyete kavuşacağı belirtildi.

32 yaşındaki yıldız ile iki yıllık sözleşme imzalamayı hedefleyen DC United, tecrübeli oyuncunun bonservisi için Everton'a 13 milyon dolar ödeyecek.

Vize ve çalışma izni prosedürlerinde sona yaklaşılan İngiliz yıldızın gelecek haftadan itibaren yeni takımıyla çalışmalara başlayabileceği ifade edildi.

Manchester United formasıyla 253, İngiltere Milli Takımı formasıyla da 53 kez gol sevinci yaşayan Rooney, her iki takımda da en çok gol atan oyuncu olarak tarihe geçti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal