Bursaspor Transferde Büyük Oynuyor! Samet Aybaba Açıkladı

Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de son iki sezonda yaşadığı problemleri yaşamak istemeyen Bursaspor transfer listesini geniş tutarak, titiz bir çalışma yürütüyor.

28.06.2018-13:46 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-13:43) Bursaspor Transferde Büyük Oynuyor! Samet Aybaba Açıkladı

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Samet Aybaba'nın 2 orta saha, 2 forvet ve bir defans olmak üzere 5 transfer istemesi sonrası, tecrübeli teknik adamın istediği mevkilere takviye konusunda yeşil beyazlı yönetimin elinde yurt içi ve yurt dışından toplam 50 kişilik bir oyuncu listesi bulunuyor.

Bursasporlu idarecilerin listedeki oyuncularla ilgili görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, hedeflerinin öncelikle Bursaspor'a yakışacak ve takıma direkt katkıda bulunacak futbolcuları renklerine bağlamak olduğunu söyledi.

Transferde hata yapma şanslarının olmadığını vurgulayan Aybaba, "Elimizde geniş bir liste mevcut fakat bunun yanı sıra kulübün şartlarını da iyi değerlendirmek gerekiyor. Elimizdeki şartlar doğrultusunda bize katkı sağlayacağına inandığımız futbolcuları kadromuza katacağız” dedi.

Deneyimli teknik adam, transfer çalışmaları doğrultusunda geçtiğimiz sezon Kayserispor'da kiralık olarak oynayan Stephan Badji ile yapılan görüşmelerde son aşamaya geldiklerini belirterek, " Listemizde beş mevki için 10’ar futbolcu var. 50 futbolcu ile görüşülüyor." şeklinde konuştu.

“VAGNER LOVE VE OLCAY ŞAHAN’I KADROMUZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Transferde adı geçen futbolcular arasında Beşiktaş'tan Vagner Love ve Trabzonspor'dan Olcay Şahan'ın yer aldığını doğrulayan tecrübeli hoca, şu ifadeleri kullandı.

"Vagner Love ve Olcay Şahan şartların uygun olması halinde kadromuzda görmek istediğimiz futbolcular fakat maliyetleri yüksek. Arkadaşlarımız görüşme halinde, şartların oluşması durumunda bize katkı sağlayacağına inandığımız oyuncular bunlar. Transfer için bir bütçemiz mevcut. Bu bütçeyi aşmadan ihtiyacımız olan futbolcuları kadromuza katacağımızı düşünüyorum. Onun dışında altyapıdan çıkaracağımız futbolcular da olacak."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal