Wall: 'Beal Olmadan Wall, Wall Olmadan Da Beal Olmaz'

Washington Wizards süperstarı John Wall, ekip arkadaşı Bradley Beal'la anlaşamadığına yönelik söylentilere cevap olarak, birbirlerini daima daha iyi hale getirdiklerini dile getirdi.

02.05.2020-14:24 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-14:21) Wall: 'Beal Olmadan Wall, Wall Olmadan Da Beal Olmaz'
Washington Wizards süperstarı John Wall, ekip arkadaşı Bradley Beal'la anlaşamadığına yönelik söylentilere cevap olarak, birbirlerini daima daha iyi hale getirdiklerini dile getirdi.

Matt Barnes ve Stephen Jackson'la beraber All The Smoke programının son kısmında misafir olan Wall, Beal ile sahada birbirlerini tamamladıklarını ve Wizards'ı daha iyi bir ekip haline getirdiklerini söyledi:

"Bradley Beal olmadan John Wall olmaz. John Wall olmadan da Bradley Beal olmaz. Birbirimizi daha iyi hale getiriyoruz."

"İki yetenekli genç adamız. Bir tanesi daha önce bazı şeyleri yaşamış bir adam. Diğeri takımın asıl yüzü. Ve sonradan gelen, bir o kadar yetenekli ama daha genç bir adam. Biz zaten, ikimiz de yıldız olmak istediğimiz, maç kazandıran şut atmak istediğimiz, medyada konuşulmak isteyen, tüm bunları isteyen adamlarız."

"Ama günün sonunda hep diyorlar ki, 'Birbirlerini sevmiyorlar. Birbirlerini küçümsüyorlar.' Birimiz olmadan, diğerimiz olmaz. Sahada birbirimizi o kadar iyi tamamlıyoruz ki, işimiz çok kolay oluyor."

"Yani medyanın birbirimizi sevmediğimizi ya da birimizin, diğeri yokken daha iyi oynadığını söylediğinde, takımda herkesin topa dokunduğunu, topu gezdirdiklerini falan gördüğümde, şunu düşünüyorum. Evet, bir yıldız olmadan diğerinin daha iyi oynaması normal, çünkü daha çok şut hakkınız oluyor. Herkes size topu daha çok veriyor. Her şey, sizin üzerinizden şekilleniyor."

"Ama maç kazanmıyorduk, bu yüzden bizim için iyi değildi. Brad 'Evet, rakamlarım yüksek, şunu bunu yapıyorum, ama maç kazanamıyoruz.' diyordu."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal