Volkan Demirel'den Ozan Tufan'a Derbi Konuşması

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Fenerbahçe’de kaptan Ozan Tufan.

19.02.2020-09:43 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-09:41) Volkan Demirel'den Ozan Tufan'a Derbi Konuşması

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Fenerbahçe’de kaptan Ozan Tufan.

Emre Belözoğlu’nun yaşadığı sakatlık, Hasan Ali Kaldırım’ın da henüz hazır olmaması nedeniyle şu anda saha içi liderliğinde Ozan’ın büyük önem taşıdığı belirtiliyor.

Başarılı oyuncu Hasan Ali sahada olsa bile Ozan’ın daha fazla sorumluluk alması ve takıma liderlik etmesi isteniliyor. Son maçlarda biraz da kart çekincesi ve hakem hatalarının sıklığından zor anlar yaşayan genç oyuncuya, kaptan Emre Belözoğlu ve antrenör Volkan Demirel destek çıktı.

Son haftalardaki performansında da düşüş olan Ozan ile iki ismin görüşmeler yaptığı gerçekleştirdiği öğrenildi. Dev derbide sahada nasıl hareket etmesi gerektiği, rakip takım oyuncular ile nasıl iletişim kurması ve taraftar baskısı hep detaylı olarak aktarıldı.

Oyunculuğunda Galatasaray derbilerinde çok başarılı performans gösteren Volkan Demirel’in; “Kadıköy’deki derbilerde psikolojik üstünlük hep bizde, bunu unutma. Isınmaya çıktığımız andan itibaren bu üstünlüğü rakibe de yansıtmak gerek. Taraftarla takım bütünleşirse derbide tüm kontrolü alırız” ifadelerinde bulundu.

Başarılı kaptan Emre Belözoğlu’nun da hem taktiksel hem de motivasyon açısından bir konuşma yaptığı gerçekleştirdi. Öte yandan Gustavo’nun cezalı olması, Emre’nin de sakatlığı sebebiyle Ozan Tufan’a büyük bir iş düşecek. Teknik direktör Ersun Yanal da bu sebeple genç futbolcusuna önemli görevler yükleyecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal