Vatandaş Hafta Sonunu Farklı Şehirlerde Geçirdi: Trafik Kilitlendi

Türkiye genelinde, hafta sonunu farlı şehirlerde geçiren vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. 43 ilde trafiğin kilitlendiği görüntülendi.

23.08.2021-10:36 - (Son Güncelleme: 23.08.2021-10:36) Vatandaş Hafta Sonunu Farklı Şehirlerde Geçirdi: Trafik Kilitlendi

Hafta sonu tatillerini farklı illerde geçiren vatandaşlar, geri dönüş için yollara akın ettiği görüldü. 43 ilin geçiş güzergâhında trafiğe takılan sürücüler, Ankara-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yolunda trafik yoğunluğu oluştu. Yoğunluk oluşan trafik durma noktasına geldi. 

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ 

Binlerce aracın geçiş yaptığı kilit kavşak, havadan görüntülenerek, trafiğin ne kadar yoğun olduğunu gözler önüne serdi. Hafta sonu tatillerini başka şehirlere giderek geçiren vatandaş, trafiğin kilitlenmesine neden oldu. Yoğunluk nedeniyle araçlar yavaş ilerlerken, trafik ekipleri de ulaşımın aksamaması için çaba gösterdiği görüntülendi. Yoğunluk nedeniyle ekipler, trafik kontrollerini artırdı.  Kavşaklarda kontrollerini artıran ekipler, olumsuzluklara müdahale ederek ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürdüğü görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal