Uzmanından tavsiye: Ethereum 21. yüzyılın finans yapı taşı! Hisse senetlerinden daha iyi performans gösteriyor

Mike McGlone tarafından yazılan yeni raporda, en büyük altcoin olan Ethereum’un 21. yüzyılın finans yapı taşı olduğundan bahsedildi. McGlone, ETH’nin hisse senetlerinden daha iyi performans gösterdiğine dikkat çekti.

27.04.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-14:55) Uzmanından tavsiye: Ethereum 21. yüzyılın finans yapı taşı! Hisse senetlerinden daha iyi performans gösteriyor

Son zamanlarda çalkantılı grafikler çizen Bitcoin, yakın bir zamanda yukarı yönlü artacağını dile getiren birçok analist var. Bunlardan birisi ise Mike McGlone. Geçtiğimiz yıllarda Bitcoin fiyatında 6.000 dolar, 12.000 dolar, 50.000 doları hata yapmadan net bir şekilde tahmin eden Bloomberg analisti Mike McGlone, yayınlamış olduğu yeni reporunda ETH’den bahsetti. Ethereum, piyasa değeri ile Bitcoin’den hemen sonra gelen, ikinci en büyük kripto para birimidir. Yayınlanan rapor doğrultusunda, Ethereum’un talebinin ve benimsenmesinin sürekli arttığını ve arzının azalmaya devam ettiğini vurguladı. Bu bağlamda, analiste göre, 'Ethereum’un geleneksel finans endüstrisini bozacak bir temel olarak durması, fiyat artışına da katkıda bulunacaktır.' dedi.


Hisse senetlerinden daha iyi performans gösteriyor

Uzman isim McGlone, Bloomberg’in dünya üzerinde en büyük ikinci kripto para olan ETH'in son beş yılda S&P 500 endeksi de dahil olmak üzere hisse senetlerinden daha iyi performans gösterdiğini gösteren bir analizini sosyal medya hesabından paylaştı. Bloomberg raporu doğrultusunda, ETH’nin hisse senetlerinden daha iyi performans göstermeye devam edeceğini öne sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal