Kripto parası olanlar dikkat! Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin'in sert düşüşü yatırımcıları kara kara düşündürüyor

Kripto para piyasasının lideri Bitcoin’in sert düşüşü yatırımcıları kara kara düşündürüyor. Peki Bitcoin ne kadar oldu? Kripto parası olanların dikkat etmesi gerekenler haberimizde...

18.04.2022-12:36 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-12:36) Kripto parası olanlar dikkat! Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin'in sert düşüşü yatırımcıları kara kara düşündürüyor

Kripto para piyasasına yatırım yapmayı planlayan yatırımcılar bu sabah borsadan gelen haberlerle büyük bir şok yaşadı. Kripto para piyasasının liderlerinden birisi olan Bitcoin başta olmak üzere pek çok kripto para birimi 18 Nisan 2022 Pazartesi günü sabahında oldukça değer kaybetti. Kripto para yatırımcıları Bitcoin’in ne kadar olduğunu öğrenmek için internete yöneldi.

Bitcoin ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta 48 bin dolar seviyelerine gelerek tarihinin en yüksek seviyesini gören Bitcoin, bu sabah itibariyle büyük bir değer kaybı yaşadı. 18 Nisan 2022 Pazartesi günü yüzde 5-10 arasında bir değer kaybı yaşayan Bitcoin’in güncel değeri 38 bin dolar seviyelerine kadar düştü. Son 1 aydaki en düşük seviyesine bugün oluşan Bitcoin’de günün ortalarına gelindiğinde bir değer artışı yaşandı ve birim 39 bin dolara yükseldi.

Bitcoin ne kadar

Yatırımcıları endişelendiren bu durum sonrasında pek çok kripto para uzmanı Bitcoin’in ilerleyen aylarda 30 bin dolar seviyesine kadar düşebileceği tahmininde bulunuyor.

Bitcoin’in bu sert düşüşünün FED’in Mayıs ayı toplantısında politika faizini 50 baz puan arttırabileceklerinin sinyallerini vermesi sebebiyle yaşandığı düşünülüyor. Bitcoin’in dalgalı değer seyrinin yılın kalanında nasıl bir gidişat göstereceği merak ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal