Ünlü Şarkıcı Demet Akalın Yıllardır Küs Olduğu Arkadaşı Ece Erken’in Ayaklarına Kapandı!

Sesi ve şarkılarının yanı sıra yaşadığı polemiklerle de olay olan Demet Akalın, zor günler geçiren eski dostunu görmezden gelmedi. İşte o detaylar…

28.01.2022-16:02 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-16:02)

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Demet Akalın, sesi ve şarkılarının yanı sıra sanat camiasından yaşadığı polemiklerle sık sık magazin gündemine düşüyor. Zaman zaman yaptığı paylaşımlar ve söylediği sözler nedeniyle yakın olduğu dostlarıyla küslükler yaşayan ünlü şarkıcı, eski dostu Ece Erken’in yaşadığı acıya dayanamadı. Haberi alır almaz soluğu Erken’in evinde alan ünlü şarkıcının eski dostuna gösterdiği vefa borcu birçok hayranı tarafından takdir edildi. Önceki gün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gündeme bomba gibi düştü. Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken ise aldığı haber sonrasında adeta yıkıldı. Ünlü sunucunun düştüğü durumu ve yaşadığı acıyı az çok tahmin eden eski dostu Akalın, yıllardır küs olmasına rağmen soluğu eşi Okan Kurt’la birlikte Erken’in yanında aldı. 

BALİ: DEMET GERÇEK BİR KÖTÜ GÜN DOSTU

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucularından Bircan Bali ve Seren Serengil, Ece Erken’in yaşadığı acı durumla ilgili bildiklerini canlı yayında anlattı. Ünlü şarkıcının küslüğüne rağmen bu olay sonrasında Ece Erken’in yanına gitmesi, Bali’yi etkiledi. O anları anlatan ünlü sunucu; ‘’Yılların küslüğü böyle bitti. Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece'nin ayaklarının dibine sarıldı. Tir tir titriyordu. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kuran okutmuş’’ şeklinde açıkladı. Yaşadığı kayıp karşısında zor günler geçiren Erken’i yalnız bırakmayan Akalın’ın yanı sıra Alişan ve Emel Müftüoğlu gibi isimlerin de ünlü sunucunun yanına gittiği söylendi. 

demet akalın okan kurt

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal