Ünlü Oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın Başı Cezayirli Saplantı Şarkıcıyla Derde Girince Devreye Korumalar Girdi!

Ekranların sevilen oyuncusu Ayça Ayşin Turan kendisine takıntılı olan Cezayirli şarkıcı hayranı ile uğraşıyor. Ünlü oyuncu kendisini korumak için her yola başvurdu. İşte o detaylar…

28.01.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-14:57)

Yer aldığı birçok dizide göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla göz dolduran başarılı oyuncu Ayça Ayşin Turan, adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. Canlandırdığı karakterler ve oynadığı diziler ile her rolünün üstesinden başarıyla gelen yetenekli oyuncunun oynadığı son dizi Ada Masalı, geçtiğimiz aylarda final kararı aldı. Dizinin başrollerinden biri olan Alp Navruz’la başarılı bir sezon geçiren ünlü oyuncu Turan’ın dizide yaşadığı aşk da gerçek hayatına yansıdı. İlk başlarda yaşadıkları aşkı kabul etmeyen ve arkadaş olduklarını dile getiren ikili, daha sonrasında ilişkilerinin aşka doğru evrildiğini dile getirmişlerdi. Ünlü çiftin güzel giden ilişkileri sonrasında Turan’ı korkutan bir gelişme yaşandı. Ayça Ayşin Turan’ın saplantılı hayranı ünlü oyuncu için İstanbul’a gelirken, hem Turan’ı hem de sevgilisi Navruz’un endişelenmesine neden oldu. 

SEVGİLİSİ KAPIYA KORUMA DİKTİ

Aleyna Tilki, Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola gibi isimlerin başına gelen saplantılı hayranlarının ünlü isimlere yaşattıklarından sonra, güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın da başı belaya girdi. Cezayirli şarkıcı Mazi’nin ünlü oyuncuya duyduğu saplantılı hayranlığı ülke sınırlarını aşınca Turan korku dolu anlar yaşamaya başladı. Cezayir’den kalkıp İstanbul’a gelen Mazi isimli şarkıcı, güzel oyuncu Turan’ın fotoğrafını paylaşıp; ‘’Seni almadan gitmeyeceğim’’ notunu düştü. Ünlü şarkıcının yaptığı bu açıklamalardan sonra da İstanbul’da kaldığı otelin odasından silahlı fotoğraflarını paylaşıp ‘’Ayça'yı almadan dönmeyeceğim, buraya Ayça'yı kaçırmaya geldim’’ şeklinde sarf ettiği sözleri büyük panik ve korku anlarının yaşanmasına neden oldu. Bu açıklamaları gören ve kendisini rahatsız eden Cezayirli şarkıcı Mazi’nin söylemleri ve davranışları ünlü oyuncu ve sevgilisini korkutunca, çift yanlarına koruma dikti. 

ayça ayşin turan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal