Reytingleri Düşen Kırmızı Oda Dizisi İçin Acun Ilıcalı Tüm Kartlarını Oynamaya Başladı: Diziye Melis Birkan Dahil Oldu

Senaryosu gerçek hikayelerden alınan Kırmızı Oda dizisi son zamanlarda reytinglerde düşüş yaşayınca devreye yeni oyuncular sokuldu. İşte Kırmızı Oda’nın yeni transferi…

28.01.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-17:46)

TV8 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda, yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir ilgiyle takip ediliyordu. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan Kırmızı Oda dizisi, yayınlanan son bölümleriyle reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan Kırmızı Oda için Acun Ilıcalı tüm kartlarını oynamaya karar verdi. Diziden geçtiğimiz aylarda ayrılan Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı ‘’Sadi’’ karakteri ve oyunculuğu, ünlü oyuncunun dizide olduğu sürece büyük bir başarıyla karşılanmıştı. Reytingleri yükselen ve bir sonraki bölümü merakla beklenen dizi, ünlü oyuncunun hikayesinin sonlanmasının ardından reytinglerde büyük bir düşüş yaşamaya başladı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Petekkaya’nın yeniden Kırmızı Oda’ya dönmesi için harekete geçti. Bunun sonucunda ise Kırmızı Oda’nın yayınlanan yeni bölümünde Sadi karakterini canlandıran Petekkaya’nın yeniden diziye geri döndüğü görüldü. Kırmızı Oda’nın hayranları bu habere oldukça fazla sevinerek yeni yayınlanacak bölümü merakla beklemeye başladı. Dizinin oyuncu kadrosuna bir kişinin daha dahil olduğu haberi ise hem sosyal medyaya hem de magazin gündemine damgasını vurdu.

NAZGÜL KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Melis Birkan, rol adlığı birçok dizi ve filmde göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettirdi. Ünlü oyuncunun sektördeki başarılı oyunculardan biri olması, Kırmızı Oda’da aranan taze oyuncu ihtiyacını da karşılamış oldu. Son dizisi Söz’de göstermiş olduğu performanstan sonra başarılı oyuncu Birkan, Kırmızı Oda’nın yeni transfer edilen oyuncusu olarak kadroya dahil edildi. Doktor hanımın kapısını çalacak isimlerden biri olan Birkan, dizide ‘’Nazgül’’ karakterini canlandıracak. 

melis birkan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal