Ünlü Oyuncu Tuba Ünsal Başrolünde Olduğu Tiyatro Oyununda Sahnede Baygınlık Geçirerek Yürekleri Ağza Getirdi!

Başarılı oyuncu Tuba Ünsal'dan gelen kötü haber hayranlarını ve sevenlerini korkuttu. İşte habere ilişkin o detaylar...

15.02.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-15:04) Ünlü Oyuncu Tuba Ünsal Başrolünde Olduğu Tiyatro Oyununda Sahnede Baygınlık Geçirerek Yürekleri Ağza Getirdi!

Dizi ve filmlerin yanı sıra tiyatro sahnelerinin de sevilen ve başarılı isimleri arasında yer ünlü oyuncu Tuba Ünsal, son zamanlarda yeni bir tiyatro oyunu için dur durak bilmeden çalışıyordu. Başarılı oyuncu hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlendiği ''Adı Aylin'' isimli tiyatro oyununun sahneye çıkacağı gün yakınlaşınca koşuşturmalara iyice hız verdi. Aylardır gösteriye hazırlanan ünlü oyuncu Çarşamba günü prömiyeri yapılacak oyunu için prova yaparken aniden bayıldı. Sahnede yere yığılan ve bilinci kapanan ünlü oyuncu çalışma arkadaşlarının yüreğini ağzına getirirken olay yerine hemen ambulans geldi. 

İLK MÜDAHALE SAHNEDE YAPILDI

Uzun süredir yoğun tempo altında çalışan ve birden fazla işte aynı anda koşturan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, baygınlık geçirdi. Yoğun tempoya daha fazla dayanamayan ve uzun saatler boyunca aç kaldığı öğrenilen ünlü oyuncu prova esnasında aniden bayılınca çalışma arkadaşları büyük bir korku yaşadı. Sahnede ilk müdahalesi yapılan oyuncu kendisine geldikten sonra arkadaşları da derin bir nefes aldı. Dinlenmek için evine giden ünlü oyuncunun sağlık durumunun şuan nasıl olduğu ise bilinmiyor. Yakın zaman önce ise Ünsal'ın; ''Aylardır koronavirüs, euro ve dolar derken çok zorlanıyorum. Sadece oyuncu olsaydım, kendime dinlenme ve hasta olduğunda evde kalma hakkı tanırdım. Şu an bunu yapamıyorum. Bu şartlarda çalışmaktan çok yoruldum'' şeklinde sosyal medya hesabı üzerinden isyan ettiği ortaya çıkmıştı.

tuba ünsal

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal