Tuba Ünsal’ın Yatak Odası Gündem Oldu

Tuba Ünsal’ın yatak odası fotoğrafını paylaşmasıyla birlikte farklı ülkelerdeki dünyaca ünlü tasarımcılar, iç mimarlar, influencerlar ve sanatçılar tarafından büyük beğeni aldı.

26.01.2021-17:56 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-17:56) Tuba Ünsal’ın Yatak Odası Gündem Oldu

Tuba Ünsal’ın yatak odası fotoğrafını kendi profilinde paylaşanlar arasında İspanyol model ve moda tasarımcısı Gala Gonzales, New York’un ünlü çağdaş tasarım galerisi Matter Store, Parisli sanat yönetmeni Leia Sfez, Barselona’nın popüler tasarımcılarından biri olan Katty Shie Beck ve Amerikalı başarılı oyuncu Jake Gyllenhaal yer alıyor. Beğenilerini dile getiren yüzü aşkın hesap Majj Stüdyo’ya da övgü yağdırdı.

2019’da İstanbul’da kurulan iç mimarlık ve tasarım stüdyosu olan Majj Stüdyo kurucuları Merve Balki ve Seza Avara, çok kısa bir sürede yankı uyandıran Ünsal’ın yatak odası tasarımıyla ilgili; 'Disiplinler arası etkileşimlerle sanat ve tasarım arasındaki geçişin özgürlüğünde üretimlerimizi gerçekleştiriyor aynı zamanda akademik araştırmalar yapıyoruz. Mobilya ve mekan tasarımlarımız sanat, felsefe, heykel, resim, şiir gibi alanların besleyiciliğiyle ortaya çıkıyor. İşlevselliği başka bir boyuta taşıyarak kavramsal ve heykelsi yaklaşımlarla mekanda iletişimsel bir dil sağlamaya çalışıyoruz.'


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal