Unkapanı Köprüsü yıkılacak mı, yenisi mi yapılacak? Unkapanı köprüsü çöküyor mu, açılma nedeni ne?

Unkapanı köprüsünde son zamanlar bir açılma meydana geldi. Durum böyle olunca da herkes Unkapanı köprüsü artık ömrünü doldur mu, yıkılacak mı gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladı. İstanbul'da bulunan Unkapanı köprüsündeki görüntü ise görenleri endişelendiriyor.

11.03.2022-17:27 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-17:28) Unkapanı Köprüsü yıkılacak mı, yenisi mi yapılacak? Unkapanı köprüsü çöküyor mu, açılma nedeni ne?

Yıllardır orada varlığını sürdüren Unkapanı köprüsü ne yazıkki bağlantı noktalarından açılmaya başladı. Diğer eski yapıların da tehlike altında olduğunu biliniyor. Bunlara yeni eklenen de Unkapanı köprüsü oldu. Karaköy iskelesinin çökmesiyle faciadan dönülmüştü. Yine aynı durumun yaşanması korkusu ise huzursuzluk yaratıyor. Bundan dolayı Unkapanı köprüsü şimdilik ulaşıma kapatıldı. 

Kar yağışının etkisi var mı?

İstanbul'da 2022 kışı oldukça sert geçti ve etkileri hala devam ediyor. İstanbul'u etkisi altına alan Aybar kar fırtınası hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Olumsuzluktan ise Unkapanı Köprüsü'de nasiplendi. Şiddetli rüzgar ve karın etkisi ile bağlantı noktaları açılan köprü bir süreliğine ulaşıma kapatıldı. 

unkapanı kapatılıyor mu

Unkapanı Köprüsü'nden geçiş var mı?

Şiddetli rüzgar ve karın etkisi ile bağlantı noktaları açılan köprü bir süreliğine ulaşıma kapatıldı.

Kar yağışı ne kadar devam edecek?

Meteorolojiden gelen bilgilere göre İstanbul ilinde kar pazartesi gününe dek sürecek. Yetkililer gerekli uyarıları yaparken, dışarıda mecburi işi olmayanların çıkmamaları konusunda telkinde bulunuyorlar. 

Yağış devam ederken yarın akşam saatlerinde, 18.00 civarında etkisini daha da arttırması bekleniyor. Pazar günü sabah 06.00'a kadar şiddetli yağışın olacağı yönünde uyarılar var.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal