Uğur Güneş herkesi şaşırttı! Güneş’in Hint yapımı bir projede yer aldığı ortaya çıktı

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz'ı Uğur Güneş 3 sezonun ardından diziden ayrılma kararı aldı. Yakışıklı oyuncu diziden kendi isteğiyle ayrılırken Uğur Güneş'in yeni bir projede yer aldığı ortaya çıktı. En son Fox TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde Esra Bilgiç ile başrolü paylaşan Uğur Güneş, herkesi şaşırtan bir proje ile ortaya çıktı.

24.07.2022-13:58 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-13:58) Uğur Güneş herkesi şaşırttı! Güneş’in Hint yapımı bir projede yer aldığı ortaya çıktı

Kanunsuz Topraklar dizisinde madenci Davut karakterine hayat veren Uğur Güneş, dizinin beklenen ilgiyi almaması nedeniyle 16. bölümde final kararı aldı. Uğur Güneş'in hayranları dizinin final yapmasıyla  üzülürken ünlü oyuncunun yeni projelerde yer alıp almadığını araştırmaya başladı. Uğur Güneş'in yeni projesi herkesi şaşırttı. 

Uğur Güneş yeni projesi ile şaşırttı

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileriyle zaman zaman paylaşımlarda bulunan Uğur Güneş,  geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Hindistan'ın Mumbai şehrini  etiketleyerek hayranlarını şaşırtan Uğur Güneş,  ilk önce gezmeye gittiği izlenimini yarattı

Uğur Güneş Hindistan'da

Ardından gelen başka bir paylaşım sonrasında hayranları oldukça şaşırdı. Uğur Güneş'in eski bir Bollywood oyuncusu olan Tanya Singgh’in Hintçe Şarkısı ‘Woh Beetey Din’in klibinde rol aldığı ortaya çıktı. Lansman için Hindistan'a yolculuk yapan Uğur Güneş'in paylaşımı oldukça dikkat çekti. 

Düzenlenen basın toplantısında Tanya Sing  ile birlikte Sorulan soruları cevaplayan Uğur Güneş,  bir söz verdiğini ve bu sözünü yerine getirdiğini ifade etti. Uğur Güneş, “İlk kez Hindistan’a geldim. Otantik bir yer. Benim için de güzel bir deneyim oldu. Biz birbirimize bir söz verdik ve buradayız şimdi, o yüzden çok heyecanlıyım ve çok mutluyum” dedi.

Uğur Güneş Açıklama

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal