Zeynep Bastık'ın o hareketi Doğukan Manço'yu çileden çıkarttı: "Hiç mi saygın yok"

Bir etkinlikte peş peşe sahne alan Doğukan Manço ile Zeynep Bastık arasında popüler şarkı gerginliği çıktı. Bastık'ın yaptığı harekete sinirlenen Doğukan Manço, genç şarkıcıya Twitter üzerinden tepki gösterdi. İşte detaylar...

24.07.2022-13:09 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-14:07)

Kapadokya’daki 3. Uluslararası Sıcak Hava Balon Festivali’nde DJ ve prodüktör Doğukan Manço, kendinden önce sahneye çıkan Zeynep Bastık'a çok sinirlendi. Kapadokya’daki 3. Uluslararası Sıcak Hava Balon Festivali’nin 2. gün kapanışını yapmak için sahneye çıkan Doğukan Manço, ortalama 1 saat kadar sahnede hayranlarını eğlendirdi.

Kendisinden önce sahneye çıkan Zeynep Bastık'ın sahne kapanışını 'Ben Adam Olmam' ve 'Sakin Ol' şarkılarıyla yapmasına sinirlenen Doğukan Manço, Bastık'a tepkisini sosyal medyadan gösterdi.

Tweet atarak tepki verdi!

Manço attığı tweette, “Bugün peş peşe sahnemiz vardı. Ben senden önce sahne alsaydım, sana olan saygım gereği senin popüler olduğun şarkıları repertuvarıma koymazdım. Ama sen final şarkılarını peş peşe ‘Ben Adam Olmam’ ve ‘Sakin Ol’ olarak seçtin. Tesadüf mü, yoksa sahneme hiç mi saygın yok?” sözlerini kullanarak meslektaşına tepki gösterdi.

İşte Doğukan Manço'nun o tweeti;

doğukan manço zeynep bastık

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal