Zeynep Bastık ve Tolga Akış tek celsede boşandı! Sosyal medya hesaplarından açıkladılar

2021 yılı Temmuz ayında nikah masasına oturan Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifte Geçtiğimiz aylarda boşanma kararı aldı. Bir seneyi doldurmadan boşanma işlemleri başlatamayan çift Temmuz ayına girilmesiyle birlikte tek celsede boşandı.

20.07.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-11:39)

Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti 2021 yılında dünya evine girdi.  Temmuz ayında evlenen çift 3 yıllık birlikteliklerini evliliklerinde birinci yıl  tamamlanmadan sonlandırmaya karar verdi.  Oldukça görkemli bir düğünle evlenen çift  2022 yılı Temmuz ayına girilmesi ile birlikte boşanma işlemlerini başlattı. 

Zeynep Bastık Tolga Akış boşandı

Geçtiğimiz süreçte boşanmaları hakkında açıklama yapan çift birbirlerini sevdiklerini hatta çalışma sürecine de devam edeceklerini aktardı. 19 Temmuz 2022 Salı günü tek celsede boşanan çift sosyal medyada yaptıkları paylaşım ile boşandıklarını açıkladı. 

Zeynep Bastık Tolga Akış Boşandı

“Birbirimizi çok seviyoruz”

Geçtiğimiz aylar içerisinde boşanma kararı alan Zeynep Bastık Tolga Akış ile  boşanmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bastık,  "Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Tek Celsede Boşandılar

“Zeynep benim ailem” 

Zeynep Bastık dan sonra Tolga Akış’da boşanma kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akış, "Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onlar yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum" sözlerini dile getirdi.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal