TV8'in yarışmacısı Doya Doya Moda Zeynep kimdir? Doya Doya Moda Zeynep'in soy adı ve Instagram hesabı!

Bir yıllık aranın ardından yeni sezonuyla ekranlara bomba gibi düşen Doya Doya Moda programı, renkli jüri üyesi kadar yarışmacılarıyla da dikkat çekiyor. Programın bu sezonunda yarışan Zeynep Billur Uludağ seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Doya Doya Moda Zeynep kimdir, kaç yaşındadır? İşte, Doya Doya Moda Zeynep'e dair merak edilenler...

19.07.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-14:30)

Türkiye'nin en tarz kadınını arayan yarışma programı Doya Doya Moda'nın yeni sezon heyecanı başladı. İddialı yarışmacıların arasında bu sezon da rekabet tavan yapacak gibi duruyor. Kendilerine verilen 3 saatlik süre içinde en iyi kombini yapmak için ellerinden geleni yapacak olan yarışmacılardan biri gün sonunda en yüksek puanı alacak.

Yedi kadın yarışmacı dün itibari ile kombinlerini yaparak yarışma maratonuna başladı. Birbirinden güzel isimlerin yer aldığı kadroda yarışmacı Zeynep seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Doya Doya Moda Zeynep kim, nereli? Zeynep'in ınstagram hesabındaki ismi ne? İşte detaylar...

Doya Doya Moda Zeynep kim?

Sezonun iddialı isimleri arasında yer alan Zeynep Billur Uludağ bu yarışmadan önce pek çok yarışmada kendini gösterdi. En son Yemekteyiz yarışmasına katılan Zeynep, sonrasında Konuşanlar'da karşımıza çıktı. 

 doya doya moda zeynep

En iyi Benim isimli programla tanınmayı başaran Zeynep, 32 yaşındadır. Anaokulu öğretmeni olan Zeynep, sonradan mesleği bırakarak mimar olmaya karar vermiştir. Zeynep, lüks hayatı ve lüks arabasıyla oldukça dikkat çekiyor.

Doya Doya Moda Zeynep Instagram hesabı

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Zeynep'in ınstagram hesabı @zeynepbilluruludagg şeklindedir. Zeynep'in şuan 60 bin takipçisi bulunuyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal