Şeyma Subaşı herkesin ağzını açık bıraktı! Mini elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Her yaptığıyla gündem olan Şeyma Subaşı bu kez de elbisesinin fiyatı ile dudak uçuklattı. Geçtiğimiz günlerde kameralara poz verdiği neon yeşili elbisesi ile bir paylaşım yapan Şeyma Subaşı'nın elbisesinin fiyatı herkesi şaşırttı.

19.07.2022-13:44 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-13:44)

Marka takıntısı olduğu bilinen Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımdaki elbisesi sosyal medyada gündem oldu. Elbisesinin fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı. Her yaptığıyla gündemde yer almayı başaran Şeyma Subaşı’nın  yeşil Elbisesi çok konuşuldu.

35 bin TL ödedi 

Sosyal medya platformu Instagram'ı sık sık kullanan Şeyma Subaşı her yaptığı paylaşımla olay olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kameralara neon elbisesi ile poz veren Şeyma Subaşı bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. 

Şeyma Subaşı Elbise

Bodrum'da Tatilin tadını çıkaran Şeyma Subaşı tatilden paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Sosyal medya fenomeni Subaşı'nın giydiği elbisenin fiyatı ise duyanları şaşkına çevirdi. 

Mısırlı sevgilisi ile arayı düzelten Şeyma Subaşı'nın giydiği mini elbisenin  35 bin TL olduğu ortaya çıktı. Yeşil elbisesi ile göz dolduran Şeyma Subaşı  sosyal medyada çok konuşuldu. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal