Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses tatilin tadını çıkarıyor! İdo Tatlıses’e koca olmak zor denildi

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli tatil sezonunu açtı. Teknede yaptığı paylaşım ile tatilde olduklarını açıklayan İdo ve Yasemin tatilin keyfini çıkarıyor. İkili arkadaşlarıyla birlikte tatile çıkarken arkadaşları İdo Tatlıses'in bir görüntüsünü paylaşarak altına “Koca olmak zor” notunu düştü.

19.07.2022-13:05 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-13:05) Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses tatilin tadını çıkarıyor! İdo Tatlıses’e koca olmak zor denildi

2021 yılında dünya evine giren İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli tatilin tadını çıkarıyor. Tekne turu yapan çift keyifli anlarını takipçileri ile de sık sık paylaşıyor. Arkadaşlarıyla birlikte çıktıkları tatilde İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'nin fotoğraflarını çekmesi gündem oldu. Arkadaşlarından “Koca olmak zor” notuyla paylaşım geldi. 

“Koca olmak zor”

İdo Tatlıses ve Yasemin şefkatli Göcek'in ıssız koylarında Mavi Tur'un tadını çıkarıyor. Derya Tuna'nın Torun sevmek istiyorum baskıları devam ederken İdo Tatlıses teknede eşinin fotoğraflarını çekmeyi tercih etti. Yasemin Şefkatli’nin fotoğrafçılığını yapan İdo Tatlıses’in  o anları  arkadaşları tarafından paylaşıldı.

Yasemin Şefkatli

İdo Tatlıses'in eşinin Fotoğrafını çektiğim anları kayıt altına alan arkadaşları bu görüntüyü "Koca olmak zor" notuyla sosyal medyadan paylaştı.

Koca Olmak  Zor

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal