Gülşen’in sahne kostümleri başına bela oldu: Kaymakamlık konserini iptal etti

Şarkıcı Gülşen'in Şile'de vereceği konser kaymakamlık tarafından iptal edildi. Sahne kıyafetleri ile sık sık gündeme gelen Gülşen’in Şile'de vereceği konser kıyafetleri nedeniyle iptal edildi.

24.07.2022-12:54 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-16:09) Gülşen’in sahne kostümleri başına bela oldu: Kaymakamlık konserini iptal etti

Şile'de hayranları ile buluşacak olan Gülşen kaymakamlık tarafından iptal edilen konser nedeniyle sahneye çıkmayacak. Giydiği kıyafetler ile sosyal medya ve magazin gündeminde geniş yer bulan Gülşen’in Şile'de gerçekleştirilecek olan konserinin iptal edildi haberi duyuruldu. 

Gülşen konseri iptal edildi

Hem magazin gündeminde hem de sosyal medya gündeminde oldukça çok konuşulan Gülşen, sahne kıyafetleri ve sahne performansları nedeniyle dikkat çekmeye devam ediyor. 23 Temmuz 2022 tarihinde Şile'de gerçekleştirilecek olan konserin iptal edildiği haberi sevenlerini üzdü. 

Gülşen Konseri İptal Oldu

Şile'de saat 22.00’da sahneye çıkacak olan Gülşen'in konseri Şile Kaymakamlığı tarafından iptal edildi. Kaymakamlığın verilen izinleri iptal etmesi üzerine konser organizatörü sosyal medya hesabından konserin iptal edildiğini açıkladı. 

Gülşen Konseri

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal