Murat Kekilli haddi aştı! Ne yaptığını bilmiyor! Bülent Ersoy için öyle bir şey dedi ki

Konya’nın Hüyük ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Murat Kekilli’nin Bülent Ersoy hakkındaki sözleri, görenleri kızdırdı. Kekilli’nin sözlerini duyanlar ‘’Murat Kekili haddi aştı’’ ‘’Ne yaptığını bilmiyor’’ gibi yorumlar yapmasına sebep oldu.

23.07.2022-19:05 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-19:05)

Ünlü sanatçı Murat Kekilli, Konya’nın Hüyük ilçesinde yer alan Hüyük Meydanı’nda Hüyük Kırmızı Altın, Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali'nin konser programı kapsamında sahneye çıktı. Sahnede Rıza Sönmez’in kendisine ikram ettiği Hüyük çileğini tadan ünlü şarkıcının Bülent Ersoy ve Müslüm Gürses hakkındaki söylemleri büyük tepki çekti. Konya’nın Hüyük ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Murat Kekili’nin Bülent Ersoy hakkındaki sözleri, görenleri kızdırdı. Kekilli’nin sözlerini duyanlar ‘’Murat Kekilli haddi aştı’’ ‘’Ne yaptığını bilmiyor’’ gibi yorumlar yapmasına sebep oldu.

Murat Kekilli’den tepki çeken sözler

Murat Kekilli, Kara Gözlüm adlı şarkısını söylerken vefat etmiş bazı sanatçıların taklidini yaptı. Kara Gözlüm şarkısını 1998 yılında Adana’daki öğrenci evinde bestelediğini söyleyen Kekilli, "Ama İç Anadolu'da farklı söylenmeye başlandı. Karadeniz'dekiler farklı söylemeye başladı parçayı, Trakya'dakiler farklı söylemeye başladı. Bu da bana enteresan fikirler öğretti. Ne gibi? Mesela dedim ki, bu Kara Gözlüm parçasını yaşasaydı rahmetli Müslüm Gürses nasıl okurdu diye" sözlerini kullanarak usta sanatçı merhum Müslüm Gürses’i taklit etti.

Murat Kekilli Müslüm Gürses

Bülent Ersoy’u da taklit etmeye çalıştı

Müslüm Gürses’i taklit ettikten sonra Türk müziğinde ‘Diva’ olarak da tanınan Bülent Ersoy’u da taklit etmek isteyen Murat Kekilli,  "Ama Kara Gözlüm'ü rahmetli Bülent Ersoy nasıl okuyacaktı böyle, o da enteresan" sözlerini kullandı. Fakat Kekilli tam Ersoy’u taklit edecekken kollarını iki yana açıp gözlerini kapatarak, iki kez "pardon" diyerek hem hayatta olan ünlü sanatçıdan hem de hayranlarından özür diledi. Kekilli, Bülent Ersoy'un taklidini ise yaptığı gafı düzelttikten sonra vokalistine yaptırdı.

Murat Kekilli, Kara Gözlüm şarkısını bir de Barış Manço’nun ağzından seslendirdi. Kekilli şarkısını Ege ve Trakya dilleriyle de seslendirdi. Ünlü sanatçı ayrıca en çok sevilen şarkılarından ‘’Bu Akşam Ölürüm’’ şarkısını da hayranlarının isteği üzerine bir kez daha söyledi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal