Köy hayatına geçen ünlü isim yavaş yavaş modern hayata geçiyor! Özlem Tekin önce şalvarı çıkardı bakalım sırada ne var?

Sevilen Rock sanatçısı Özlem Tekin, yıllar önce aldığı kararla şehri terk ederek Muğla Milas'a yerleşmişti. Burada doğal köy hayatı yaşayan Tekin her fırsatta mutlu olduğunu dile getirmeyi ihmal etmedi. Bir daha şehre dönmesi beklenmeyen sanatçı evinin önünde objektiflere tayt ile yansıyınca "Köy hayatından sıkıldı mı?" sorusu akıllara geldi. İşte detaylar...

23.07.2022-21:00 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-21:00) Köy hayatına geçen ünlü isim yavaş yavaş modern hayata geçiyor! Özlem Tekin önce şalvarı çıkardı bakalım sırada ne var?

2018 yılında Bodrum'a yerleşme kararı alan Özlem Tekin, Milas'tan 30 dönüm arazi satın alarak küçük bir ev yaptırdı. Eski rock sanatçısı uzun yıllardır kendi çiftliğinde hayvanları ile beraber şehrin kalabalığından uzak rahat bir hayat yaşıyor.

Merkezden uzak sakin bir yere evini inşa eden Tekin, daha önceden küçükbaş hayvanları ile görüntülenmişti. Köpeklerini de her zaman yanında bulunduran şarkıca, ayağında terlikleri ve üstünde şalvarı ile objektiflere takılmıştı.

 özlem tekin

Şalvar çıktı tayt geldi

Sevilen rock sanatçısı Özlem Tekin, geçtiğimiz gün evinin olduğu köyde kameralara yansıdı. Daha önceden şalvarıyla görüntülenen şarkıcının üzerinde bu sefer tayt vardı. Görüntülendiğini fark edince rahatsız olan Tekin, aracına binerek hızla evine gitti.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal