Murat Dalkılıç'ın terk ettiği Merve Boluğur kafayı yedi deniyordu! Öyle kıyafetler giyip meydana çıktı ki bakan dönüp bir daha bakıyor

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur aşkı bir zamanların en çok konuşulan konusuydu. 2015 yılında görkemli bir düğünle dünya evine giren çiftin mutluluğu uzun sürmemiş ve 2017 yılında ayrılma kararı almışlardı. Yaşanan ayrılık sonrası Murat Dalkılıç yeni aşklarıyla hayatına devam ederken, Merve Boluğur'un her geçen gün artan şaşırtıcı hareketleri ve tercih ettiği kıyafetler olay oldu.

23.07.2022-14:53 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-14:53)

Arkadaşlıkla başlayan ilişkileri zamanla aşka dönüşen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç 2015 yılında Adile Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 

Çiftin evlilikleri mutlu mesut giderken, Çeşme tatilinde yaşadıkları tartışma evliliklerini bitirme noktasına getirdi. 2017 yılında boşanma kararı alan çift evliliklerini anlaşmalı olarak bitirdi.

Ayrılık sonrası Merve toparlayamadı!

Murat Dalkılıç'la boşandıktan sonra ekranlara ara veren güzel oyuncu Merve Boluğur bir süre ortada görünmedi. Uzun süren sessizliğini sosyal medyadan bozan güzel oyuncu yaptığı paylaşımlarla her geçen gün takipçilerini şaşırtmaya devam etti.

YouTube kanalı açarak oradan aşk tavsiyeleri üzerine yayın yapan Boluğur'un videolarındaki tavırları ve sözleri "Merve'ye ne oldu?" dedirtti. Sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan güzel isim burada yaptığı cesur pozlarıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

 merve boluğur cesur pozları

İddialı paylaşımları "Bu kadar da olmaz dedirtiyor"

Geçtiğimiz günlerde müzik piyasasına adım atarak yeni bir şarkı çıkardığını duyuran Merve Boluğur, bu hafta içinde ilk sahnesine de çıktı. Sahne de tercih ettiği, bedenini sıkı sıkı saran yeşil elbisesiyle verdiği pozları sosyal medyada takipçilerinin beğenisine sunan Boluğur'u görenler adeta hayran kaldı.

 merve boluğur yeşil elbiseli paylaşım

Güzel oyuncunun cesur kıyafetli pozlarına takipçilerinden, "Bu kadar güzel olunmaz ki", "Kadının kırmızı ruju hep yüzünde farkında mısınız", "Çok güzel kadınsın ama keşke şarkı söylemesen", "Bu kadar da güzel olunmaz ki" gibi yorumlar yağdı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal