Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filminin ismi ne? Ne zaman yayınlanacak? Beren ve Kıvanç yeni bir proje de buluştu

2008-2010 yılları arasında Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisi oldukça konuşuldu. Yıllarca hem televizyon hem de magazin gündeminde yer alan oyuncular Behlül ve Bihter karakterleri ile kamera karşısına geçti. İkilinin Netflix projesi için yeniden bir araya geleceği haberi birçok kişiyi sevindirdi. Film setinden yayınlanan ilk görüntüler herkesi heyecanlandırdı.

23.07.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-14:15) Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filminin ismi ne? Ne zaman yayınlanacak? Beren ve Kıvanç yeni bir proje de buluştu

Yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat hayranlarını sevindiren yeni bir film projesi ile gündeme geldi. Netflix projesi için çekilecek filmde birlikte  rol alacakları haberi gündeme bomba gibi düştü. 12 yıldan sonra herkesin yoğun isteği üzerine izleyici karşısına birlikte çıkacak. Yeni film çekimleri devam ederken setten de ilk görüntüler paylaşıldı. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yeniden bir arada

Netflix projesi kapsamında birlikte kamera karşısına geçen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını heyecanlandırdı. Bir sosyal medya hesabında yayınlanan film setinin ilk görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Şile'de devam eden film çekimleri için bir arada yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yeni projesi ile herkesin yüzünü güldürdü. Sosyal medyada film setinden paylaşılan görüntülerin  altına ‘Yarım kalan aşk devam anlaşılan’, ‘Behlül ve Bihter umarım aynı sevgiyi yakalarlar’  yorumları yapıldı.

Beren Saat Ve Kıvanç Tatlıtuğ

Film hakkındaki gelişmeler bir şekilde takip edilirken filmin ismi de merak konusu oldu.  OGM Pictures imzasını ile ortaya çıkan filmin senaristi ise Nuran Evren Şit oldu. Yönetmenliğini Gönenç Uyanık’ın yaptığı bilimle ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Film hakkındaki ilk açıklama Kıvanç Tatlıtuğ'dan gelirken çekimler için ABD'ye gideceği bildirildi. Yeni filmde ikilinin rolleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Film çekimlerinin bazı sahneleri İstanbul'da gerçekleştirilirken bazıları ise New York'ta gerçekleştirilecek. Netflix platformunda yayınlanacak olan film için heyecan dorukta. Ünlü oyuncuları hayranları ise gelişmeleri yakından takip ediyor. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal