Zevcat filminde hamilelik krizi! Yağmur Ün Zevcat filminden hamile olduğu için mi çıkarıldı?

İki aylık hamile olan güzel oyuncu Yağmur Ün'ün kadrosunda yer aldığı "Zevcat" filminden hamile olduğu için çıkarıldığı iddiası ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili sessizliğini bozan güzel oyuncu yaptığı açıklamayla iddialara son noktayı koydu.

22.07.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-16:30) Zevcat filminde hamilelik krizi! Yağmur Ün Zevcat filminden hamile olduğu için mi çıkarıldı?

Nişanlısından iki aylık hamile olan Yağmur Ün'ün gebeliği Zevcat filminde kriz çıkardı. İddialara göre erkek başrol oyuncusu Cemal Hünal, "Hamile bir kadınla darp sahnelerinde oynamam riskli olur" diyerek Ün'le rol almak istemedi ve Ün'ün yerine Bahar Şahin ile anlaşıldı.

İddialara fotoğraflı yanıt

Filmin yönetmenliğini yapan Beyza Er'le çekindiği karesini sosyal medyadan paylaşan güzel oyuncu  "Filmin çekimlerine başladık. Keyifli bir set günü yaşadık. Çok güzel bir filme imza atacağımıza inanıyorum. Her şey yolunda" sözleriyle çıkan ayrılık iddialarına son noktayı koydu.

 yağmur ün

Zevcat filmi ne zaman vizyona giriyor?

Senaristliğini Mert Selek ile Meryem Beyza Er'in yazdığı Zevcat filmi Ekim ayında hem ülkemizde hem de Amerika'da vizyona girecek.

Zevcat filminin konusu nedir?

Filmde, girişimcilik kursunu yeni bitiren Bahar karakterinin hikayesi anlatılıyor. Bahar, kendi atölyesini açmanın hayaliyle yaşarken yolu evli ve çocuk sahibi Kadir ile kesişiyor ve hikaye başlıyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal