UEFA'dan Cüneyt Çakır ve Halil Umut Meler'e Kritik Görev!

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, İspanya'nın Sevilla ile Almanya'nın Wolfsburg takımları arasında 23 Kasım Salı Günü oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu müsabakasında görev alacak.

21.11.2021-15:03 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-15:03) UEFA'dan Cüneyt Çakır ve Halil Umut Meler'e Kritik Görev!

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, İspanya'nın Sevilla ile Almanya'nın Wolfsburg takımları arasında 23 Kasım Salı Günü oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu maçında görev alacak.
UEFA'dan yerli hakemlerimize önemli görevler geldi. İspanya'nın Sevilla şehrindeki Ramon Sanchez-Pizjuan Stadyumu'nda saat 23.00'da başlayacak olan mücadelede Cüneyt Çakır'ın yadımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem ise Alper Ulusoy olacak. Bir diğer FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'e de kritik bir görev verildi.

HALİL UMUT MELER'E KRİTİK GÖREV

Bir diğer FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'e ise Ukrayna'nın Dinamo Kiev ile Almanya'nın Bayern Münih takımları arasında 23 Kasım Salı günü oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi E grubu müsabakasında görev alacak.
Ukrayna'nın Kiev Olimpiyat Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak olan müsabakada Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emere Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Karşılaşmada Mete Kalkavan VAR, Abdulkadir Bitigen ise AVAR olarak görev almış alacak. Yerli hakemlerimize UEFA tarafından verilen görevler gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük ses getirdi. Yerli hakemlerimize verilen görevler sonrası hakemlerin Avrupa'da sergileyecekleri performans büyük bir merakla beklenmeye başlandı. Özellikle Cüneyt Çakır, Avrupa'da yönettiği maçlarla dikkatleri üzerine çekiyor. FIFA kokartlı hakem yönettiği maçlarda kimi zaman övgüler alırken kimi zamanlarda büyük tepkiler topluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal