Cüneyt Çakır'a Suudi Arabistan'dan Astronomik Teklif!

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Birleşik Arap Emirlikleri Körfez Ligi'nde, Al Ahli ile Al Jazira arasındaki maçı yönetti. Çakır'ın karşılaşmadan sonra kazandığı ücret ortaya çıktı.

25.10.2021-15:28 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-15:57) Cüneyt Çakır'a Suudi Arabistan'dan Astronomik Teklif!

Birleşik Arap Emirlikleri Körfez Ligi'nde Al Ahli ile Al Jazire karşılaştılar. Müsabakaları ülke hakemlerimizden Cüneyt Çakır yönetti. Mücadelede Bahattin Duran ve Tarın Ongun da görev aldılar. Karşılaşmanın ardından Cüneyt Çakır ile ilgili sürpriz iddialar ortaya atıldı.

CÜNEYT ÇAKIR BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ'NDE GÜNDEM OLDU

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Birleşik Arap Emirlikleri Körfez Ligi'nde önemli bir mücadelede düdük çaldı. Cüneyt Çakır Al Ahli ile Al Jazira'nın yönettiği karşılaşmada görev aldı. Mücadelede Al Ahli takımının gollerini 39. dakikada Yuri Cesar ve 72. dakikada A. Nourollahi kaydetti. Al Jazira'nın tek golünü ise 15. dakikada Abdalla Ramadan attı. Bu sonuçla beraber Ah Ahli 14 puanla 2. sıraya yükseldi. Al Jazira ise 13 puanla 3. sırada yer almayı başardı.

Hakem Cüneyt Çakır karşılaşmada 3 kez sarı kartına başvurdu. Diğer yandan müsabakanın VAR hakemliğini ise Mete Kalkavan yaptı. 

CÜNEYT ÇAKIR'A TEK MAÇ İÇİN SERVET ÖDENDİ

Türk futbolunun en kariyerli hakemi olan Cüneyt Çakır'a sadece bu karşılaşmadan yaklaşık olarak 12 bin Dolar (yaklaşık 111 bin TL) ödendiği aktarıldı. Yardımcılarının ise bu rakamın yarısı olan 6 bin Dolar kazandıkları belirtildi.

CÜNEYT ÇAKIR'A SUUDİ ARABİSTAN İLGİSİ

Cüneyt Çakır'a Suudi Arabistan Ligi'nden önemli bir ilginin olduğu öğrenildi. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun Çakır'la kendi liglerinde maç yönetmesi için masaya oturduğu öğrenildi.

Cüneyt Çakır'a astronomik bir rakamın teklif edildiği belirtiliyor. Yapılan teklifin ise 1 sezon için 500 bin Dolar (yaklaşık 3 milyon 700 bin tl) olduğu belirtildi. Cüneyt Çakır'ın bu teklife oldukça sıcak yaklaştığı öğrenildi. Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de hakemliği bırakmasının ardından burada çalışma olasılığının yüksek ihtimal olduğu aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal