A Milli Takım'ın Futbolcusu Burak Yılmaz'ın Lille'den Transferi Fransa'da Gündem Oldu!

Fransa Ligue 1'de Lille formasıyla bu sezon sergilediği performansı eleştiri alan milli yıldız Burak Yılmaz hakkında Fransız gazeteci Kevin Diaz eleştirilerde bulundu.

25.10.2021-14:42 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-15:00) A Milli Takım'ın Futbolcusu Burak Yılmaz'ın Lille'den Transferi Fransa'da Gündem Oldu!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'i geçtiğimiz sezon şampiyonluğa taşıyan önemli isimlerin başında gelen milli futbolcularımızda Burak Yılmaz'ın bu sezonki performansı eleştiri konusu oldu. Son olarak Brest maçında oyundan alınan Burak Yılmaz'ın kulübeye uğramadan soyunma odasına gitmesi büyük gündem olmuştu. Konuyla ilgili Fransız gazeteci Kevin Diaz önemli açıklamalarda bulundu.

KEVİN DİAZ'IN BURAK YILMAZ AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Kevin Diaz bu sezonki durumunun yaz döneminde Lille'in aldığı yanlış kararlardan bahsetti. Fransız gazeteci Burak Yılmaz'ın geçtiğimiz sezon çalıştığı Christophe Galtier ile Nice takımına transfer olmak istediğini aktardı.

Fransız takımı Lille'in Burak Yılmaz'ı tutmaya çalışmakla hata yaptığını belirten Diaz, "Lille'de Burak Yılmaz ile bir şeylerin bozulduğunu görüyoruz. Transfer döneminin sonunda gitmesine izin vermek daha iyi olurdu. Belki de Galtier ile Nice'e gitmesine izin vermek gerekiyordu. Delort gibi bir oyuncuyu da onun yerine almak..." ifadelerine yer verdi.

Diaz konuyla ilgili devam eden açıklamalarında, "Teknik direktör olarak geçtiğimiz sezon Galtier'nin yaptığı gibi onunla nasıl konuşabileceğini bilmek zorundasın. Oyuncularını nasıl yöneteceğini çok iyi biliyordu. Şimdi ise bu büyük bir fark yaratıyor. Gourvennec'in iletişiminin kesinlikle aynı şekilde olmadığını düşünüyorum. Orada Burak Yılmaz'ı yeniden motive etmek çok zor olacak çünkü Galtier ile Nice'e gitmek isterken Lille'de kaldı. Geçtiğimiz sezon takımı taşıyan isimdi. Gourvennec'in Lille için ideal isim olup olmadığından emin değilim ama Burak'a güvenini geri vermelisin" ifadeleriyle açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal